26 jubilarissen op de drukke nieuwjaarsreceptie

Afgelopen zaterdag werden maar liefst 26 jubilarissen gehuldigd.  Door de aanwezigheid van corona konden twee jaar achtereen geen recepties worden gehouden waardoor een en ander huldiging werd opgeschoven. Zo werd Harrie Berends genoemd als 65 jarig lid gevolgd door Jan Wieggers, Jan Verhoef en Martin Spronk die gehuldigd werden met hun 60 jarig lidmaatschap. Toevallig zijn deze drie allen lid van de maandaggroep en steken iedere maandag de handen uit de mouwen op het sportpark.

Een vijftal leden tikte een halve eeuw aan en dat waren Johan Geurds, Wilco van Haren, Jan Brouwer, Eef Hammink en Paul Eijkelkamp. Vier leden werden in het zonnetje gezet voor hun 40 jarig lidmaatschap en dat waren Peter Senhorst, Jeroen Wieggers, Arjan Schouten en Arjan Tiecken. De 25 jarige jubilarissen Roel Greutink, Mas Pieterman, Melle de Waal, Dave Koenhen, Bas van Dijk, Menno van Bommel, Rik van de Veen, Emiel de Wild, Lars van de Berg, Jan Witjes, Ivo de Wild, Hendrik van de Berg en Roel Bronkhorst. Jubilaris en voorzitter Roel sprak voor een groot aantal een woord en feliciteerde hen allen van harte. Door de griepgolf waren er enkele afzeggingen op de receptie.

Tevens ging hij in over de trainerswisseling, het aanstaande vertrek van Klaas en de komst van Herko. De energie was een onderwerp van aandacht met de beloofde komst van Led verlichting op de velden. Ook de zoektocht naar twee jeugd coördinatoren werd aangestipt en dat er op 2 februari weer een belronde voor de vriendenloterij zal worden gehouden. De opbrengsten van de rationele oliebollenaktie, rabo clubsupport en grote clubactie waren succesvol voor GSV en hij dankte dan ook de leden die dit hebben geregeld. Het bleef na zijn speech nog lang gezellig in het clubhuis.