2e techniektraining JO11 teams, vrijdag a.s. de beurt aan JO13-1

Afgelopen vrijdagavond j.l. vond de tweede techniektraining plaats voor alle JO11 teams van GSV’38.
Omdat de omstandigheden van de velden bij GSV’38 niet echt optimaal zijn, waren we wederom uitgeweken naar het kunstgrasveld van DVC’26 te Didam.
Ook op het sportpark in Didam daalde de temperatuur flink en dat in combinatie met de gure wind, was de gevoelstemperatuur om en nabij de  -10 en voor sommige koukleumen onder ons -15.
Enkele moeders hadden zich op deze avond zo goed voorbereid met een dubbele set thermokleding met warmtekussentjes, om vervolgens onder het genot van een kop thee, achter het glas bij een sfeerhaardje in de kantine van DVC’26,  de techniektraining van hun favorieten te aanschouwen.
We konden rustig spreken van een Siberische kou ter voorbereiding  op wat ons de komende week nog te wachten staat.

De techniektraining stond weer onder leiding van Mark Kobus en werd hierbij ditmaal geassisteerd door zestal talentvolle jongens.

Bij de 1e training in de vakantieperiode vorige week  hadden we 19  kinderen, deze 2e training  stond de teller op 25 kinderen, die ondanks de kou vol passie en enthousiasme de verschillende (nieuwe) oefeningen afwerkten.
Na ruim een uur fanatiek bezig te zijn geweest, is er besloten om het beloofde partijspel te cancelen vanwege de omstandigheden en de warmte in de kleedkamer op te zoeken.


Resterende techniektrainingen:

JO13: vrijdag 2 maart om 19.00 – 20.15 uur.  UITGESTELD! vanwege de weersomstandigheden

JO13: vrijdag 9 maart om 19.00 – 20.15 uur.

Via deze weg willen we Mark Kobus en zijn assistenten wederom bedanken voor hun tomeloze inzet, om de pupillen van GSV’38 iets extra’s bij te leren.