Een zonnige, geslaagde Pupillendag 2016!

Op een bijna subtropische woensdag in de herfstvakantie druppelen rond de klok van 12.30 uur 41 kinderen sportpark de Does binnen.Met veel enthousiasme beginnen ze aan het spellencircuit.
Op acht stations testen ze hun balvaardigheid en schotnauwkeurigheid. Wat kan een omgeschoten kegel tot een enthousiasme leiden! Na anderhalf uur concentratie volgt een snack en wat drinken, hierna aan de bak op het toernooi.
In steeds wisselende teams speelt iedereen minimaal 5 wedstrijden in kleine teams.De vermoeidheid slaat aan het eind toe en menig f-je valt om. Tijd voor ontspanning! Friet en kroketten dalen neer op de tafels in de kantine, de jeugd smult!
Tot pupil van het jaar zijn gekroond; Lou (D), Jade (E) en Marijn (F), gefeliciteerd! Ze zijn bekroond met een beker en een gezinskaart voor Slagharen.
Klik hier voor een foto impressie van deze mooie middag, met dank aan Miranda Meemelink. En onze dank gaat uit naar Remy Verhoef voor het maken van een mooi aandenken in de vorm van het onderstaande filmpje.

Mede organisatoren,Jan en Chris, sponsoren (Coop Alteveer,Slagharen) en het bestuur, leiders en kantinedames super bedankt!

Volgend jaar gaan we het vast weer doen!

Dennis van Aalst