Vooraankondiging oliebollenactie Afdeling Jeugd G.S.V.’38

Ook dit jaar organiseert de Afdeling Jeugd van G.S.V.’38 weer een oliebollenactie in Giesbeek, u kunt dan op de volgende wijze uw bestelling doen:

  • Vanaf eind november is het mogelijk om via de website of Facebook van GSV’38 rechtstreeks uw bestelling te doen. Doe dit wel voor 26 december.
  • U kunt ook via e-mail bestellen door uw bestelling voor 26 december te sturen aan eef.h@kpnmail.nl .Vermeldt dan wel duidelijk het aantal oliebollen en uw naam en adres.
  • U kunt ook het bestelformulier invullen en deze bij Eef Hammink, Bongerd 10 of Hans Wieggers, Klaverweide 51 te Giesbeek in de bus gooien.  Dit bestelformulier vindt u onderaan de flyer die rond eind november, begin december bij iedereen in Giesbeek bezorgd wordt.

De prijs van de oliebollen is dit jaar 5 stuks voor € 5,00 en 10 stuks voor € 9,00. U dient bij aflevering van de oliebollen te betalen.

De oliebollen zullen op zaterdag 30 december a.s. bij u thuis afgeleverd worden, de bezorging zal vanaf 10:00 plaatsvinden. Wij verzoeken u dringend om met gepast geld te betalen.

U kunt ook vanaf 12:00 uur de oliebollen zelf ophalen bij onze kantine. Alleen daadwerkelijk bestelde oliebollen kunnen afgehaald worden, vrije verkoop is niet mogelijk !

De opbrengst van deze actie zal ten goede komen aan de afdeling Jeugd.

We rekenen ook dit jaar weer op uw steun!