Vooraankondiging Jeugdweekend GSV’38  2024

In het weekend van 7 t/m 9 juni a.s. gaat het weer gebeuren. Dan wordt voor de 38e keer het Jeugdweekend van GSV.’38 georganiseerd, dit jaar voor alle spelers van JO-10, JO-11, JO-12, JO-13, JO-14 (en JO-16).

JO-16
De JO-16 staat tussen haakjes omdat we maar een capaciteit hebben van 55 deelnemers. Oorspronkelijk hebben we altijd de deelnamegrens getrokken bij een leeftijdsgrens van 15 jaar. Omdat de spelers van de huidige JO-16 zich afgelopen jaar zo voorbeeldig hebben gedragen, willen we kijken of het lukt een uitzondering te maken.

Voor de spelers uit de JO-16 geldt dit jaar:

  • dat ze zich gewoon kunnen aanmelden.
  • dat we gaan kijken hoeveel aanmeldingen we in totaal ontvangen.
  • dat ze meekunnen als het totale aantal onder de 55 blijft.

Als er dus in het totaal meer dan 55 spelers zich aanmelden, moeten we de spelers van de JO-16 helaas toch teleurstellen. Natuurlijk hopen we dat iedereen die zich aanmeldt, ook meekan.

Ook dit jaar zijn we weer te gast op groepsaccommodatie ‘De Eiken Stek’ te Wekerom.
Voor een impressie zie www.deeikenstek.nl.

Dus noteer deze data alvast in je agenda !

Begin mei ontvangen alle spelers de uitnodiging voor dit Jeugdweekend inclusief een inschrijfformulier. In de uitnodiging staat waar deze inschrijfformulieren ingeleverd kunnen worden of door leden van onze organisatie opgehaald zullen worden.

Voor het vervoer op de heen- en terugreis zullen we weer een beroep op de ouders doen.

Kaderleden die dit weekend mee willen gaan als leider kunnen zich voor 19 mei opgeven via een mail aan eef.h@kpnmail.nl.

Met vriendelijke groet,

Commissie Jeugdweekend G.S.V.’38.