Volle kantine tijdens de GSV’38 pub-quiz

Afgelopen donderdagavond was de kantine zeer goed gevuld met deelnemers voor de inmiddels bekende en volop geprezen GSV quizavond. Zo’n avond moet je bij zijn want vragen die gesteld worden variëren van sport tot natuurkunde en van streek tot tv series. Rond de 70 aanwezige verdeeld in 16 teams streden om de eer en de prijzen. Nieuw aan deze avond was de manier waarop de technische man Roel, nu een keer niet onder de lat maar achter de knoppen, dit in elkaar had gezet.

Teams konden inloggen met de telefoon en via Kahoot hun antwoord uitbrengen. Direct zichtbaar op het grote beeldscherm was wie van de teams de top 5 wisten te bezetten waardoor de spanning na diverse rondes toenam. Quizmaster Geert stelde de vragen en regelde samen met de Roel de tijden, geluid en het sfeervolle licht. Tussendoor kwamen kantinemedewerkers Britt en Gerard, bijgestaan door bestuursleden, langs met diverse hapjes.
Als overall winnaar kwam het team “3 x niks” uit de bus maar zeer kort gevolgd door “New Balance Women”. Op de derde plek was een team van de JO-19, genaamd “John Koos”. Leuk dat ook de jeugdleiders van JO-19 een team hadden met de naam “Toppers” en zij kwamen op een 6e plek uit net achter “Team Friesland”. De “Oldies”, het team van onze maandaggroep, werd verdienstelijk 4e  . Het team “FC Stoney” zaten vooraan en dicht bij het grote scherm maar zagen het niet zitten waardoor zij eindigde als hekkensluiter. Geert en Roel dankte de aanwezig en kijken terug op een zeer geslaagde avond.