De trieste week rond Lars aan de Meulen

Op deze pagina leest u een impressie over de artikelen die in de trieste week rond het overlijden van Lars  zijn gepubliceerd op de site van onze vereniging.

Afgelastingen dit weekend bij GSV’38
Zaterdagochtend 12 november kwam het zeer trieste bericht binnen bij onze voetbalvereniging dat onze 20 jarige Lars aan de meulen als gevolg van een ongeval in Duiven zeer ernstig gewond is geraakt. Lars is naast keeper van het 2e elftal ook reserve keeper bij het 1e team, leider van de JO19-2 en clubscheidsrechter. Kortweg een fantastische vrijwilliger waar de club mede op kan draaien. De impact binnen de vereniging is dusdanig dat het bestuur na overleg met de KNVB heeft besloten dit weekend de wedstrijden van GSV’38 uit het programma te schrappen. Ook de Apres Ski avond die hij met zijn teammaten organiseerde gaat a.s. vrijdag niet door. Wij wensen zijn familie, vrienden, kennissen sterkte toe met deze gebeurtenis.

Zwarte zaterdag voor omgeving van Lars
lars-aan-de-meulen
Viel bij vele vandaag de angst al te bespeuren werd vanavond vroeg in de avond werkelijkheid. Lars aan de Meulen heeft op zijn 20 jarige leeftijd het ongeval te Duiven niet overleefd.De gevolgen hiervan waren dusdanig dat hij de strijd op heeft moeten geven. Een zwarte zaterdag voor de omgeving van Lars waaronder zijn veel betekende voetbalclub GSV’38. Onze gedachte gaan uit naar moeder Anita, vader Leon tevens grensrechter van het 2e elftal en zijn zus Tessa en wensen hun heel veel sterkte om dit enorme verlies te dragen.Tegen dit verlies kunnen we niet!

 

 

 

 

 

Verslagenheid groot in clubhuis GSV’38

lars

Onder enorme belangstelling heeft zondag de bijeenkomst ter nagedachtenis aan Lars plaatsgevonden. De verslagenheid bij medespelers, leiders, supporters, vrienden en vriendinnen was groot en vele aanwezige vonden steun bij elkaar.Bijzonder tijdens deze bijeenkomst was de aanwezigheid van moeder Anita en vader Leon die erg veel troost in dit samenzijn zagen. Vader Leon nam het woord en sprak zijn ervaring over de afgelopen 24 uur.Daarnaast heeft Lars ook een deel van zijn organen afgestaan om hiermee andere mensen weer een aangenamer leven te schenken. Alle lof gaf Leon aan de steun vanuit het Radboud ziekenhuis en GSV’38. Na afloop van zijn speech werd er luid geapplaudisseerd. Vervolgens nam voorzitter Roel Greutink het woord en gaf een relaas hoe Lars met beide benen actief in de vereniging stond.Tot slot werd door een woordvoerster van de politie Oost Nederland keurig een uiteenzetting gedaan over de toedracht en de gevolgen van het ongeval. Hiermee nam ze veel ruis weg. Door de enorme belangstelling is het clubhuis deze week ieder avond vanaf 18.00 uur open om het condoleance register te ondertekenen.

Condoleanceregister Lars in clubhuis GSV’38
lars-3Het condoleanceregister ter nagedachtenis aan Lars is nog te tekenen in ons clubhuis aan de Meentsestraat 109 te Giesbeek.
Dagelijks van 18.00 uur tot 22.00 uur is een mogelijkheid om deze steun alsnog te onderstrepen.
Heel veel medelevens zijn inmiddels op schrift gesteld en dat steunt zeker de nabestaande en de omgeving van zijn gekoesterde vereniging GSV’38.

Donderdagmiddag om 16.30 uur zal de crematie plaatsvinden in het crematorium te Dieren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waardig afscheid van Lars
Afgelopen donderdag is van Lars, onder zeer ruime belangstelling en op ontroerende wijze, afscheid genomen.
Bij het vertrek uit Giesbeek kwam de bus eerst nog langs het sportpark De Does waar een erehaag van spelers en begeleiders was gevormd.
Ook bij aankomst in Dieren stond de erehaag klaar met rode fakkels en in het rood/wit gekleed om Lars te begeleiden. Een afscheid in stijl passend bij dit grote verlies.

lars-1 lars-2

Ouders Lars schenken 3 wedstrijdballen
Als de weergoden het toelaten zal zondag a.s. het eerste de thuiswedstrijd spelen om 14.00 uur tegen Bon Boys uit Haaksbergen. Voorafgaand aan de wedstrijd zal een minuut stilte worden gehouden ter nagedachtenis aan Lars en zal vader Leon en moeder Anita bij de aftrap aanwezig zijn. Zij zijn tevens de balsponsor voor deze wedstrijd. Ook het 2e team en de JO19-2 zullen een wedstrijdbal cadeau krijgen. Na de wedstrijden worden door de spelers en leiders hun namen op de ballen gezet en zullen de ballen een bijzondere plek krijgen.
lars  lars2  lars-6

lars-3

lars-5

lars-4

Dankwoord

Lieve sportvrienden,
Het is nog maar kort geleden de uitvaart van Lars, maar we wilden niet langer wachten om jullie allen (aanwezig op zondag of een van de andere dagen in de kantine om iets te schrijven, bij ons binnen geweest om ons persoonlijk te steunen, op de uitvaart, via het sturen van een kaart of bloemen, of “alleen” in gedachte bij ons) heel erg te danken voor de steun!
Dit houdt ons staande.
Meer kunnen we nu niet uiten. Het doet nog zo’n pijn.
Maar we gaan elkaar snel weer op het sportveld zien.

Met vriendelijke groet
Anita&Leon en Tessa&Buddy