Techniektraining JO10 t/m JO15 onder frisse omstandigheden.

Zaterdagochtend  j.l. heeft een delegatie spelers van ons vlaggenschip een techniektraining verzorgd. Raoul Cocu, Chiel Willemsen, Ritchie Jordens en Yorick Keuken hadden samen met onze nieuwe hoofdtrainer Klaas Vermeulen een leuk programma samengesteld, om de toekomstige jeugd iets extra’s te bieden in deze voor onze spelers toch saaie coronatijd.
Daar waar we stiekem hadden gehoopt op een fijn najaarszonnetje, hadden de weergoden toch iets anders voor ons in petto….de weersomstandigheden waren heden deze ochtend alles behalve fijn te noemen. Grijs, nevelig, kil en waterkoud met een temperatuur van rond de 5 graden.
Blijdschap was er vooral omdat het hoofdveld na maanden van “quarantaine” weer was opengesteld, om te worden gebruikt waarvoor het ooit in de vroege 19de eeuw in Engeland is uitgevonden… namelijk om te voetballen! Het zorgde toentertijd al voor plezier en dat was vandaag bij spelers en trainers niet anders.

Onder leiding van supervisior Klaas waren de trainers al vroeg te bewonderen op het sportpark om de trainingsonderdelen gestalte te geven. Na een bakkie warme koffie om nog iets op te warmen, kon er klokslag 10.00 uur worden gestart met de diverse oefeningen.

De gedrevenheid en het enthousiasme straalde weer van de deelnemers af! We kunnen hele teksten schrijven, maar ook nu zeggen foto’s vaak meer dan duizend woorden!

We kunnen met z’n allen weer terugkijken op een meer dan geslaagde techniektraining onder leiding van Klaas, Raoul, Yorick, Chiel en Ritchie, waarvoor onze dank!