Teamfoto’s website gereed, bedankt voor jullie medewerking!

Zondagmorgen j.l. mocht het 3e elftal van GSV’38, als laatste team voor de camera verschijnen voor de jaarlijks terugkerende fotosessie. Met de veranderende herfstachtige weersomstandigheden op komst zijn we, zoals ieder jaar, begin oktober al begonnen met de diverse jeugdteams te portretteren. Met de foto’s van het 3e elftal zijn de teampagina’s van alle teams op de website weer rijkelijk gevuld en is het totale plaatje voor een mooie website weer compleet.
Omdat het elftal haar sponsoren een warm hart toedragen, moesten er maar liefst drie sessies plaatsvinden van de verschillende outfits.
Er was flink geïnvesteerd om het team representatief voor de camera te laten verschijnen en met succes. Als team hadden ze dan ook alles tot in de puntjes voor elkaar en dan stelt het maken van een mooie fotosessie al niet veel meer voor.
Klik hier om de teampagina van 3e elftal te bekijken.

Via deze weg wil ik graag alle spelers, trainers/leiders van de jeugd- en seniorenteams bedanken voor jullie medewerking om deze jaarlijks terugkerende activiteit tot een succes te maken!

Webmaster
Epco Schierboom