Steun GSV’38 en bestel hier uw oliebollen

De Afdeling Jeugd van GSV’38 organiseert ook dit jaar een oliebollenactie in Giesbeek. U kunt uw oliebollen online bestellen. Klik daarbij op de volgende link:

https://docs.google.com/forms/d/1ka2An1srPl3-g78dLiQGrCNBT6SqpBnMHykbrSnif28/edi

Ook kunt u op de volgende wijze uw bestelling doen:

  • Via e-mail door uw bestelling voor 26 december te sturen aan eef.h@kpnmail.nl .Vermeld dan wel duidelijk het aantal oliebollen en uw naam en adres
  • Met het bestelformulier en deze bij Eef Hammink, Bongerd 10 of Hans Wieggers, Klaverweide 51 te Giesbeek in de bus gooien.  Dit bestelformulier vindt u onderaan de flyer die rond eind november, begin december bij iedereen in Giesbeek wordt bezorgd

De prijs van de oliebollen is dit jaar 5 stuks voor € 5,00 en 10 stuks voor € 9,00. U dient bij aflevering van de oliebollen te betalen.

De oliebollen zullen op zaterdag 30 december a.s. bij u thuis afgeleverd worden, de bezorging zal vanaf 10:00 plaatsvinden. Wij verzoeken u dringend om met gepast geld te betalen.

U kunt ook vanaf 12:00 uur de oliebollen zelf ophalen bij onze kantine. Alleen daadwerkelijk bestelde oliebollen kunnen afgehaald worden, vrije verkoop is niet mogelijk !

De opbrengst van deze actie zal ten goede komen aan de afdeling Jeugd.

We rekenen ook dit jaar weer op uw steun!