“Roetveegpieten” via Binnenrijk naar het trainingsveld bij GSV’38

Woensdagavond jl. werden de inwoners van woon- en zorg locatie Binnenrijk verrast met een bliksembezoek van onze “Pieten”. Vol verwachting zat de oudere generatie te wachten op gezelschap en die kwam er…een klein gebaar kan het verschil maken tussen gezelligheid of eenzaamheid. 
De jutezakken van de “Pieten” waren gevuld met kalenders, pennen en zakjes snoepgoed van de Regiobank S-Fin & Myburgh en werden door de inwoners in ontvangst genomen. Na een half uurtje gezelligheid was het tijd om de allerkleinste generatie op te zoeken….

 

De reis van de “Pieten” ging vervolgens door richting het voetbalveld. Wat eigenlijk een gewone trainingsavond zou zijn, verliep anders dan verwacht. Plotseling verschenen onze “Pieten” op het trainingsveld. Wat een leuke verrassing op deze toch kletsnatte woensdagavond!
De jute zakken waren ondertussen bijgevuld met zakjes snoepgoed en zo werden alle handjes van de spelertjes gevuld. (Het schijnt bijzonder lekker snoepgoed te zijn, aldus sponsor AH Rene Lukens).
De pieten deden enthousiast mee met de oefeningen van de aanwezige teams.

 

We willen onze Pieten bedanken voor hun bliksem bezoek, en hopelijk tot volgend jaar! Verder bedanken we onze trouwe sponsor AH Rene Lukens voor al het snoepgoed en Regiobank S-Fin & Myburgh voor hun jaarlijkse bijdrage om deze mooie traditie in stand te houden.

Samen kunnen we veel!!