Na een valse (onwennige) start in de competitie dendert JO-8 week in, week uit door in de competitie.

Onze JO-8 is de maand september begonnen met wedstrijden op een groter veld en grote goals. De eerste wedstrijd was heel onwennig voor de jongens. Een eigen positie krijgen en een groter veld. Dit resulteerde in een nipte nederlaag (7-8). Maar voor een eerste keer viel het niet tegen voor het vervolg van de competitie.

De jongens pakte alles razendsnel op want daarna werd er 3x gewonnen met grote cijfers (9-0, 13-2 en 11-1). De wedstrijden waren niet onopgemerkt gebleven want wij waren door de Graafschap uitgenodigd voor een vrijdagavond toernooitje. 3 van de 4 wedstrijden werden gewonnen en de enige nederlaag was tegen ‘’de Graafschap’’. Knappe prestatie hoor!!!

Vandaag stond de 5e wedstrijd op het programma in en tegen onze buurman ‘’Angerlo Vooruit’’.
In de eerste helft had Angerlo de slaap uit en was GSV nog met de gedachten in bedje want binnen vijf minuten keken wij tegen een 2-0 achterstand aan. Even wakker schudden, niet denken dat elke wedstrijd een makkie is en je taak uitvoeren moet ervoor zorgen dat onze jongens weer op volle toeren gaan draaien. De motor ging langzaam draaien want kans op kans werd gecreëerd maar voorin stonden de voeten nog niet op scherp. Door een afstandsschot van Finn en een mooie solo actie van Jayvanni werd de rust gehaald met een tussenstand van 2-2. In de rust even de puntjes benoemen wat beter kon en wat beter ging in de loop van de 1e helft. Dan moet de 2e helft goed komen als iedereen zich aan zijn taak houdt.

In de 2e helft liet de JO-8 niet met zich dollen met name Yari die in de 1e helft wat kansen mistte was vastbesloten om in de 2e helft Angerlo kapot te spelen. Hij zorgde er ook voor in de eerste 10 minuten van de 2e helft voor een zuivere hattrick zodat wij uitliepen naar 2-5. Dit kwam ook door goed keepen van Milo die zorgde dat Angerlo niet terugkwam in de wedstrijd. Nadat Yari daarna nog 2x scoorde en de score 2-7 was, was hiermee het verzet van Angerlo ook gebroken. Daarna was het Teun die een mooie pass gaf aan Mats die vrijstaand voor de keeper de 2-8 kon scoren. Uiteindelijk liepen wij nog uit naar 2-12 door doelpunten van Yari 2x, Ethan & Finn en gingen de punten overduidelijk richting Giesbeek.

Op naar de laatste twee wedstrijden in de eerste competitie fase. Eerst volgende week een uitwedstrijd tegen sv Loil.