JO15 krijgt speciale training van kickbokskampioene

Vorige week zaterdag na een zware nederlaag in de beker tegen een veel sterke tegenstander, is er ’s avonds door de leider van het team een artikel gepubliceerd in de groepsapp van de JO15, met daarin een uitnodiging van kickbokskampioene Bibi van Santen om ons als team fysiek en mentaal te helpen met een speciale training. En dat het speciaal was daarover zo meer….
Eerst even terug naar de groepsapp van de JO15, waarin de spelers (voor eigen verantwoordelijkheid) en de ouders (als supervisior) zijn samengevoegd. We hebben de spelers de laatste weken vaak complimenten gegeven over de wijze van trainen, het afmelden voor trainingen en wedstrijden dat rechtstreeks bij de leider dient te gebeuren, zodat we de groepsapp schoonhouden voor belangrijke informatie…zoals bijvoorbeeld de uitnodiging van deze speciale training….nee…met de eigen verantwoordelijkheid van de spelers zit het wel goed!
Zij lezen tegenwoordig de publicatie, nemen de informatie tot zich……18.00 uur vertrekken bij GSV’38 en er dan ook gewoon met de voltallige selectie klaarstaan voor vertrek ….en dat zonder ook maar één reactie te plaatsen in de app!!

 

Tjjaa…dan de ouders…zij zitten alleen in de app als supervisior van onze spelers!…..om een lang verhaal kort te maken……we hadden binnen 3 minuten het vervoer geregeld in dezelfde app!


Om 18.30 uur werden we vriendelijk ontvangen bij Izi fitness te Duiven, om ons vervolgens naar een bovengelegen trainingsruimte te verplaatsen. Na een korte kennismaking met de groep stelde Bibi voor om gelijk aan de slag te gaan met een goede warming-up voor het echte werk. We hadden een training van een uur…dus het motto was “niet lullen,maar poetsen”….en daar kwamen onze jongens en meiden al snel achter.

Met een bokszaktraining wordt er gewerkt aan een algehele fitheid, vooral kracht en uithoudingsvermogen. Sommige spelers hadden hierin toch nog een “kleine achterstand”. Misschien dat we met de groep vaker een workshop moeten volgen om op het gewenste niveau te komen.
Nadat de spelers met een pittige warming up klaar waren, kon er worden begonnen met de stoot en traptechnieken.

Klik hier voor een korte sfeer impressie van deze bokszaktraining.

Graag willen we S-Makelaars gevestigd te Zevenaar bedanken voor hun bijdrage om dit mooie uitje mogelijk te maken, verder willen we Bibi bedanken voor een enerverende workshop en succes toewensen met haar komende wedstrijden naar de absolute top van het kickboksen.

Wil je nu na het lezen van het bovenstaande ook een keer een mooie uitdaging alleen, met je vrienden of met je team? Neem dan gerust contact op met Bibi van Santen, kickboxingbybibivansanten@outlook.com.