Jeugdbestuur stopt einde seizoen

Eind van het seizoen stoppen Epco, Eric, Gerwin en Moninca met hun werkzaamheden als bestuurslid in het jeugdbestuur. Belangrijkste redenen zijn persoonlijke omstandigheden, die voor een ieder een eigen oorzaak hebben. Komt bij dat zij na vijf jaar de organisatie op een prachtige manier vorm hebben gegeven. Zij kunnen dan ook met plezier en trots terugkijken op de succesvolle periode. Hun opvolgers komen in een organisatorisch gespreid bedje.

Het afscheid van Epco houdt tevens in dat hij stopt als huisfotograaf en het beheren van de website. Ook hier geldt dat er iets prachtigs is neergezet, wat alleen maar complimenten verdiend.

Op korte termijn gaan wij – hoofd- en jeugdbestuur – op zoek naar opvolgers. Wij willen zo snel mogelijk deze dankbare en uitdagende functies invullen. Dan kan er dit seizoen al enige tijd worden ‘meegelopen’, zodat de overdracht geleidelijk en soepel plaatsvindt. Denk je er over om een van de openstaande functies te willen invullen of weet je iemand die wij kunnen benaderen, meld je dan bij een van de bestuursleden. Het kan ook zijn dat je binnenkort een verzoek krijgt. Sta er dan positief tegenover en laat je informeren wat het inhoudt.

Het bestuur

Groeten,

Roel Greutink