GSV ’38 JO8 wint vrij eenvoudig van sv Loil

Een stralend zonnetje op de zaterdagmorgen als wij sv Loil mogen ontvangen. Met 9 punten uit 3 wedstrijden zijn de mannen nog altijd foutloos in competitie fase 3. Tegenstander sv Loil speelt deze fase voor hun een klasse hoger en dat is nog wennen voor ze. Al gauw bleek het een makkelijke ochtend te worden. In de eerste 10 minuten was GSV 3 maal trefzeker (Mace 2x en Mats). Belangrijk is dan: Het veld groot houden, balletje het werk laten doen en hoe moeilijk het ook is, niet voor jezelf gaan voetballen. Na de Time-Out zorgde Finn en Abodi voor een 5-0 voorsprong. Op slag van rust kwam de mooiste goal van de ochtend. Een cornerbal die kort gespeeld werd en uiteindelijk klaar werd gelegd voor Ethan die met een uithaal van afstand voor de 6-0 ruststand zorgde.
Helaas na rust kreeg Ethan een vervelend knietje te verwerken en moest de strijd staken. GSV raakte niet van de leg want een zuivere Hattrick van Mace bracht de score na 9-0. Milo die heerlijk heeft liggen zonnebaden op het Giese veld kreeg niet veel te doen vandaag in de goal maar toen wij even uit positie stonden was ook hij kansloos op een mooi schot in de hoek van sv Loil. (9-1)  In de laatste minuten werd de score nog verder uitgebreid want Jayvanni meldde zich ook op het scoreformulier. Teun werkte super hard en was ook dichtbij een verdiende goal maar helaas ontbrak het aan geluk vandaag. Het slotakkoord kwam op naam van Mace, die goal nummer 6 & 7 van de ochtend noteerde en daarmee de einduitslag bepaalde op 12-1.
Een makkie vandaag, nog twee wedstrijden te gaan deze competitie fase. Op naar volgende week in Arnhem tegen Eendracht. Eens kijken of we foutloos blijven, wat een gewaagde tegenstander zal zijn.