Foutloze eerste zaalcompetitie dag voor onder de 8 jaar

Met een knappe 8-5 overwinning tegen nummer 2 (Loil) na een 4-1 achterstand en een nipte nederlaag in de laatste minuut tegen de kampioen in de competitie sloten we de veld-competitie als derde af. 

Tijd voor de zaalcompetitie met een zware indeling tegen een hoofdklasser, drie 2e klassers en twee 3e klassers (wij uitkomend in de 3e klasse.). Vandaag stonden de wedstrijden tegen de 3e klassers op het programma. 

Eerste wedstrijd tegen DVC ’26 Jo8-2. Waar wij de bovenliggende partij waren. We creëerden ook kans op kans maar alleen door een goal van Finn (1-0) bleef het lang spannend en ja de tegenstander krijgt altijd een kans in de wedstrijd. Deze wedstrijd was geen uitzondering maar Milo redde 2x goed op een inzet van DVC. Uiteindelijk viel de 2-0 door Mace en was de wedstrijd beslist en liepen we uit naar 4-0 door goals van Yari en Jayvanni. Omdat we teugels een beetje los lieten viel in de laatste minuut (door een scrimmage) een tegengoal en werd de eindstand 4-1. 

De tweede wedstrijd speelde wij tegen DVC ’26 Jo8-3. Ook hier grepen wij de tegenstander bij de strot vanaf het beginsignaal en was het Mats die snel de 1-0 op het scoreboard noteerde. De wedstrijd was op het tegengoal na een kopie van de vorige want dit keer redde keeper ”Ethan” cruciaal op een tegenstoot. Niet veel later zorgde Yari snel voor 2-0 en 3-0. Ook de goed spelende Mace pikte nog een goaltje mee en werd de eindstand 4-0. 

2 wedstrijden 6 punten maar volgende week krijgen wij een mooie uitdagingen, eerst tegen hoofdklasser DVC ’26 Jo8-1 en aansluitend tegen 2e klasser OBW Jo8-1