Corona-protocol, update informatie vervoer uitwedstrijden!

De meeste teams  bij GSV’38 zijn gelukkig alweer gestart met de trainingen en/of  met het spelen van (oefen)wedstrijden. Het nieuwe seizoen is inmiddels officieel van start met de bekerwedstrijden en in het weekend van 19/20 september gaat de competitie weer van start.
Het nieuwe 4-fasen voetbal voor de pupillenteams van de JO7 t/m JO11  zal op 5 september haar opwachting maken om introduceert te worden aan het grote publiek.

Nu het aantal besmetting weer oploopt en het kabinet de toename probeert te beperken door regels weer aan te scherpen, vinden wij het belangrijk om de regels rondom het voetballen van wedstrijden en/of trainingen op ons sportpark opnieuw te benadrukken.

Vervoer naar uitwedstrijden.
Draag een mondkapje vanaf 13 jaar en ouder wanneer personen buiten je huishouden in één vervoersmiddel van of naar een sportactiviteit gaan.  Mondkapjes dient men zelf te faciliteren.

Wij vertrouwen er dan ook op dat iedereen zijn of haar uiterste best zal doen om zich aan de onderstaande richtlijnen te houden, zodat er op een veilige manier bij GSV’38 gesport kan worden.

Klik hier voor update corona-protocol!