Bingo VriendenLoterij voor GSV’38

Wat een verrassing! Zo op een regenachtige doordeweekse dag in de Meentsestraat te Giesbeek een auto van de VriendenLoterij voor de deur. Link was snel gelegd want het sportpark De Does zat dicht waarna men in het dorp op zoek is gegaan naar een GSV-bestuurslid om de prijs te overhandigen. Met onze inzending zijn wij door de VriendenLoterij benoemd tot ‘Club van de Week’. Hiermee ontvangen wij een mooie bijdrage van 5000,- euro voor o.a. het aanleggen van een jeu de boule baan. Deelnemers van de GSV’38 VriendenLoterij, bedankt!  

Club van de Week’

Club van de Week is een campagne van de VriendenLoterij voor clubs en verenigingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zij kunnen in aanmerking komen voor deze titel door een aanvraag voor een maatschappelijk project voor de club en haar leden in te dienen. Dat heeft GSV’38 gedaan en met succes!  Ook steunt de VriendenLoterij vrijwilligers in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. De loterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn en geeft bekendheid aan hun werk.

Meedoen?

Bij VriendenLoterij maken deelnemers wekelijks kans op de hoofdprijs van 100.000 euro en vele andere mooie (geld)prijzen. Als loterijdeelnemer heb je bovendien de mogelijkheid om voor een zelfgekozen maatschappelijke organisatie mee te spelen waaronder GSV’38. Je kunt dus ook meedoen voor GSV’38!!! Speel je al mee en je goede doel is nog niet op GSV’38 gezet, dan kan dat simpel worden geregeld. Kijk voor meer informatie of om mee te spelen op www.vriendenloterij.nl.  Wij houden u op de hoogte wanneer en hoe we dit gaan verzilveren.