Een zeer vermakelijke pupillenmiddag onder mooie omstandigheden

Op woensdag 18 oktober 2017 was het eindelijk weer zover de pupillendag stond op het programma van G.S.V’38. De vrijwilligers stonden om 12.00 uur paraat om na tekst en uitleg het voetbal circuit uit te zetten op het hoofdveld. De jeugd van GSV’38 (JO6, JO8, JO9, JO11 en JO13) stond om 13.00 uur te trappelen van ongeduld om te starten met het voetbalcircuit. De 8 teams van Ajax tot en met de Graafschap stonden gespannen klaar om de 8 verschillende onderdelen aan te vallen. Er werd gedribbeld, gemikt, gestruikeld, gevallen, gescoord, opgestaan en weer doorgegaan door de voetbaljeugd van G.S.V.’38 onder de positieve coaching van de begeleiders.

In de pauze na het voetbal circuit worden de voetbalveldjes neergezet, zodat de Champions League finales  van G.S.V.’38 gespeeld kunnen gaan worden. Van groot tot klein wordt er gepassioneerd gevoetbald op de 4 velden. Er wordt veel gecombineerd, geschaard, getiktakt en gescoord. Bij de JO6 ontstaat er zelfs meerder malen een scrum voor het doeltje waardoor het bijna onmogelijk is om te scoren. Na 4 wedstrijden slaat de vermoeidheid toe bij de JO6 en wordt het besluit genomen om de laatste 2 wedstrijden te vervangen door een  fotoshoot op de oefenhoek.

Kijk ook eens op de teampagina van deze jongste talenten van onze vereniging.

Na afloop van heb toernooi wordt er onder het genot van een frietje, kroket of frikandel in de kantine van G.S.V.’38 de pupil van het jaar bekend gemaakt. Ondanks dat elke deelnemer een winnaar is zijn de onderstaande pupillen als pupil van het jaar beloond met een voetbal:

JO6                       Totaal aantal punten 404:                          Jouke Lukens en Lois Witjes.

JO8/JO9            Totaal aantal punten 529:                           Loes van Hal.

JO11/J013          Totaal aantal punten 527:                           Gwen Boere en Ties van Velzen.
Als organisatie willen wij de jeugdspelers/jeugdspeelsters, alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet en vrijetijd, de supporters langs de lijnen (vaders, moeders, opa en oma’s en verzorgers) en de sponsors COOP Alteveer en AH Rene Lukens.

Natuurlijk het jeugdbestuur (hoofdbestuur), die het mogelijk heeft gemaakt om deze dag te kunnen organiseren voor de jeugd van G.S.V.’38.

P.S. Na het zien van zo’n geslaagde pupillendag zou het mooi zijn, als ouders zich spontaan aan gaan melden als vrijwilliger bij het Jeugdbestuur van G.S.V.’38 bij evenementen in de toekomst.

Bekijk hier een foto impressie van deze zeer geslaagde middag!