Organisatie

Nabij het mooie uitgestrekte recreatiegebied de Rhederlaag, aan de rand van het dorp Giesbeek, wordt u hartelijk welkom geheten op Sportpark De Does, de thuishaven van GSV’38.

GSV’38 (Giesbeekse Sport Vereniging) is een vereniging dat zich kenmerkt als een stabiele vereniging in zowel sportief, organisatorisch en financieel opzicht.
GSV’38 is van oudsher een omni-vereniging waarbij verschillende sporten binnen de vereniging worden beoefend. De vereniging bestaat uit de verschillende onderdelen: veldvoetbal, zaalvoetbal, tafeltennis, judo en kaarten.

 

A typical caption

Logo G.S.V. ’38

Vereniging GSV’38 staat of valt met de inzetbaarheid van vrijwilligers en we mogen ons dan ook gelukkig prijzen met een grote groep actieve vrijwilligers uit Giesbeek en Lathum.

Iedere bijdrage binnen de vereniging hoe klein ook wordt zeer op prijs gesteld.Zelfwerkzaamheid is van het grootste belang, zorgt ervoor dat de continuïteit wordt gewaarborgd en het houdt de vereniging draaiende. Zo zijn er binnen de vereniging een groot aantal van de vrijwilligers zeer actief in de jeugdafdeling als kaderleden, verder wordt er veel vrije tijd gestoken in de verschillende commissies en groepen die er voor zorgen dat de vereniging goed kan draaien.

Buiten de normale verenigingszaken worden nog veel activiteiten ontplooid zoals: einde seizoensfeest, jeugdweekend, familiedag, oliebollenactie, Moederdag, etc. Het veld en zaalvoetbal zijn verreweg de grootste afdeling binnen GSV’38, daarnaast is er een actieve tafeltennisgroep en een zeer goed draaiende judoafdeling.

Vereniging GSV’38 staat of valt met de inzetbaarheid van vrijwilligers en we mogen ons dan ook gelukkig prijzen met een grote groep actieve vrijwilligers uit Giesbeek en Lathum.

 

Het recreatieve deel van de vereniging wordt al jarenlang gevormd door een kaartvereniging, die gedurende het seizoen regelmatig sessies organiseert in de kantine van GSV’38. Tevens is er voor de 40+ de mogelijkheid om recreatief te zaalvoetballen. De afdelingen functioneren grotendeels zelfstandig, waardoor het hoofdbestuur zich kan bezighouden met de toekomst van de vereniging.

 

Algemene informatie over G.S.V. ’38

Opgericht: 12 juni 1938

Sportpark:
“De Does”
Meentsestraat 109
6987 CM Giesbeek
Tel: 0313-631583

Correspondentieadres: Paddenpoel 6
6987 GG Giesbeeek
secretariaat@gsv38.nl

KNVB relatie nr.;
BB-KV-39Q.

Bankrekeningen;Algemene rekening; NL 64 RABO 0321658469
Ledenadministratie; NL 76 RABO 0321603060
Club van 100; NL 34 RABO 0315043415

Accommodatie; 2 speelvelden
1 trainingsveld (verlicht)
1 trainingsveldoefenhoek (verlicht)
6 kleedkamers
2 kleedkamers voor de scheidsrechters
1 kleedkamer voor de meisjes

Clubkleurentenue;

rood shirt.
-witte broek. 
-rode kousen

Teams; 4  seniorenteams
2x A,2x B en 2x C-juniorenteams
2x D, 2x E en 3x F pupillenteams
2 zaalvoetbalteams competitieverband
1 zaalvoetbalteam recreatief