Vacatures vrijwilligers

Ook onze voetbalvereniging staat of valt met de inzet van vrijwilligers. Zij zijn er voor allerlei werkzaamheden die bij onze vereniging noodzakelijk zijn. Binnen onze vereniging zijn dan ook diverse vrijwilligersfuncties te vervullen. Dat “vele handen maken licht werk maken” weten we al , maar we willen voorkomen dat het werk wat er is, steeds op dezelfde schouders terecht komt.
Het is bovendien leuk om samen de schouders er onder te zetten, andere mensen leren kennen en verder is het vooral dankbaar werk.
Heb je interesse of wil je meer informatie neem dan contact op met de aangegeven persoon.
Binnen de vereniging zijn op dit moment de volgende vacatures;

Gastheer/vrouw wedstrijdsecretariaat (zaterdag/zondag)

Vrijwilligers voor op het wedstrijdsecretariaat op zaterdag en/of zondag.

Bij GSV’38 draaien we met zogenaamde diensten wedstrijdsecretariaat. Wij nemen hier dan de taak van gastheer of gastvrouw op zich. Deze diensten worden gemaakt op basis van een rooster. Wij zijn met spoed op zoek naar vrijwilligers die als gastheer/gastvrouw op de zaterdagen en de zondagen de diensten wedstrijdsecretariaat op zich willen nemen.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Gerben Thiel, tel:06-46780117 of per mail: e.thiel2@upcmail.nl.

Commissieleden activiteitencommissie

GSV’38 is op zoek naar nieuwe commissieleden voor haar activiteitencommissie. Deze commissie is o.a. verantwoordelijk voor het organiseren van het afsluitingsweekend aan het einde van het seizoen, het organiseren van thema avonden in onze kantine en dragen zorg voor organisatie van de jaarlijkse familiedag.
Heeft u interesse of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Gerben Thiel, tel:06-46780117 of per mail: e.thiel2@upcmail.nl.

Lid Sponsorcommissie

Sponsoring is een essentieel onderdeel van onze vereniging. Om dit onderdeel naar behoren te laten functioneren zijn we op zoek naar vrijwilligers die zich op dit spannende en belangrijke onderdeel willen inzetten. Als lid van de sponsorcommissie zet je je ongeveer 2 uur per week in voor de vereniging. De commissie komt hooguit 1 keer per maand kort bij elkaar om de lopende sponsorzaken te bespreken, nieuwe initiatieven te ontplooien en om de strategie van de sponsorwerving te bepalen. Lijkt het je leuk om in een gezellig team een bijdrage te leveren aan het werven van sponsoren voor de vereniging?
Heeft u interesse of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Geert Wieggers, tel: 06-21649654 of per mail; gajwieggers@hetnet.nl.

Lid “club van 100” commissie

Het doel van de ‘Club van 100’ is om financiële middelen te werven waarmee ‘de Club van 100’ voor GSV’38 iets extra’s kan doen. Te denken valt aan diverse zaken/activiteiten binnen GSV’38 die op deze wijze extra ondersteund of aangeschaft kunnen worden. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat de bijeen gebrachte gelden worden gebruikt om de exploitatie van GSV’38. Wij zoeken 1 of 2 personen die de prima draaiende commissie kan bijstaan met activiteiten, organiseren e.d. Overleg is 4 maal per jaar in een gezellige groep.
Heeft u interesse of wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Geert Wieggers, tel: 06-21649654 of per mail; gajwieggers@hetnet.nl.