Zeer geslaagde en vooral gezellige competitieavond van de legends….

Afgelopen vrijdag j.l. vond op sportpark “De Does” de competitieronde plaats voor het 35+ en 45+ teams van GSV’38. Naast onze eigen teams waren vv Rheden, EDS Ellecom, vv Dieren, Dierense Boys en DVC’26 vertegenwoordigd. Het team van Angerlo Vooruit was helaas verhinderd en had zich volledig op het kermis gedruis gestort.
Rond de klok van 18.30 uur betraden de eerste legends van GSV’38 het sportpark, om samen met hun voetbalmatties een bakkie koffie te nuttigen en zich voor te bereiden op een mooie voetbalavond.
De weergoden waren ons goed gezind, de voorbereidingen verliepen vlekkeloos en de kantine zag er weer hartverwarmend en uitnodigend uit,…..kortom alle ingrediënten voor een mooie voetbalavond waren aanwezig….niets was aan het toeval overgelaten.
Zelfs de beamer was ’s middags nog even door Roel Greutink aan een grondige inspectie onderworpen, zodat we de interland later op de avond  op en top konden volgen.
Om de wedstrijden in goede banen te leiden hadden we Willy ten Haaf en Frans Heister uitgenodigd. Twee “oud gedienden” die het vak verstaan en die op een half veld nog prima uit de voeten kunnen. Beide heren hadden er plezier in en hebben nu al weer toegezegd voor een volgende competitieronde…Chapeau!!

Het 45+ team won haar eerste wedstrijd van EDS 45+1 met 4-1, de tweede opponent was nieuwkomer vv Dieren die met 4-0 werd verslagen en de laatste tegen DVC’26 was 2-0 voldoende om de eerste competitieronde de volle buit te pakken uit 3 wedstrijden.
Het 35+ team ging zeer gedreven van start door vv Rheden goed partij te bieden, lang stond het 1-0….maar kort voor het laatste fluitsignaal werd de 1-1 gescoord.  De tweede wedstrijd tegen Dierense Boys ging vrij gelijk op, dankzij goede counters van onze gasten kwam de 1-2 eindstand op het scorebord.

Na afloop van de drie wedstrijden werd de gezelligheid en goede sfeer voortgezet in onze kantine, die voor deze avond was omgetoverd in een ongekende ambiance, op het grote scherm en de tv was de interland Duitsland- Nederland te aanschouwen, het bier werd wederom in grote kannen aangereikt, de frituurpan draaide op volle toeren om ons te voorzien van de nodige bittergarnituur  en de Nederlandstalige muziek galmde weer uit de boxen….wat een voetbalavond!

Via deze weg willen we het barpersoneel Gerard Hendriksen en Diny Driessen complimenteren voor hun tomeloze inzet deze avond!  Verder de spelersvrouwen van de 45+ spelers voor hun “hand- en -spandiensten” , onze tegenstanders bedanken voor hun sportiviteit en gezelligheid , scheidsrechters Willy en Frans en alleskunner Kees Goes dat er gevoetbald kon worden binnen de lijntjes….

Allen bedankt en tot de volgende editie….