Voetbalcarrière JO6 gestart

Na 4 jaar langs de rand van het veld smachtend toekijken, leek er aan de zaterdagochtend geen einde te komen. Klokslag 12.00 was het team voor deze dag compleet en reden we naar Groessen voor een onderlinge competitie.
Na een goede warming-up van assistent trainer Remco waren onze mannen er klaar voor. We begonnen enthousiast en de bal werd goed afgepakt en vooruit geschopt. Onze eerste tegenstander had duidelijk meer voetbalervaring en na 10 minuten was het 7-0 voor DVV. Tijd voor een ander team. Een oppeppend praatje en de jongens knalden weer vooruit tegen een 2e team van DVV. Daley was goed in het tegenhouden van de ballen. Jouke dribbelde vlot tussen de tegenstanders door. Youp verdedigde waar hij kon en Lucas  zette vaak een aanval in. Goede pogingen tegen een sterke tegenstander. We sloten af met 10-0 voor DVV. Na een oppeppend glas ranja zetten de jongens hun goede tactieken door, echter na 8 tegendoelpunten kwam de man met de hamer langs. Youp viel uit met een blessure. De laatste wedstrijd tegen Groessen mocht Remco even meedoen en na twee zeer snelle doelpunten mocht hij onder de lat staan.

Na de doelpunten hadden onze talenten vleugels gekregen: Met ongekend enthousiasme vonden ze nu vlot de weg naar het doel. Lucas scoorde 1x en Daley en Jouke scoorden 2x. Wat een vreugde! En een fantastisch begin van hopelijk een ontzettend leuke, gezellige en succesvolle voetbalcarrière!