Super opbrengst GSV’38 Grote Clubactie

Donderdagmiddag j.l. werd tijdens het jaarlijks kersttoernooi voor de jeugdteams  de uitslag bekend gemaakt wat het de club heeft opgeleverd voor de Grote Club Actie.  Maar liefst 2505,60 euro stond op de oorkonde geschreven, ten opzichte van vorig jaar is dit natuurlijk een gigantisch bedrag wat ten goede komt voor de jeugd. In 2016 bleef de teller nog steken op 1478,58 euro, een hele knappe prestatie van onze pupillen.
Met dit bedrag kan een belangrijk deel van het jeugdweekend worden gefinancierd.

Hieronder de prijswinnaars die de meeste loten hadden verkocht;
Moon Soumokil was met 124 loten de winnaar, Pepijn Evers (44 loten) en Kelt Delleman(40 loten) waren de nummers 2 en 3 op de lijst.
Timo Zwaan (39), Mexx Künne (38),Mats Hendriksen (36), Jurgen Lukens (34), Sanne ter Bogt (30), Ruben Wegman (30) en Hanna Soethof (28) maakten de top tien compleet.
De kinderen kregen uit handen van Gerwin Zwaan (jeugdbestuurslid en organisator Grote Clubactie) de welverdiende prijzen uitgereikt.

Speciale dank aan  alle kopers van de loten en de jeugdleden en alle kaderleden  die de verkoop tot een groot succes hebben gemaakt, bedankt allemaal!!
Samen kunnen we veel!!
De winnende lotnummers vindt u hier in PDF.

Klik hier om loten te controleren in de lotchecker.