Pupillenmiddag 2018 onder zomerse omstandigheden!

Woensdagmorgen j.l. melden zich de eerste vrijwilligers rond de klok van 11.30 uur zich op sportpark “De Does”, om te starten met de voorbereiding van de jaarlijkse pupillenmiddag.
Onder leiding van supervisors Dave Koenhen en Gerwin Zwaan werd het spellencircuit uitgezet.
Na een korte lunch en een bakkie koffie voor de vrijwilligers, kwamen de eerste enthousiaste kinderen van de JO6 t/m de JO13 teams de groene weide betreden.

Hoofdscheidsrechter van heden deze middag blies om 13.00 uur op de fluit om het startsein te geven, en zo kon er worden gestart aan een fantastische pupillenmiddag.
Op acht stations werd de balvaardigheid en schotnauwkeurigheid van de kinderen getest.

Wanneer we de foto’s uit de oude doos tevoorschijn halen, zien we bij de kinderen van deze tijd qua traptechniek toch vergelijkingen met bekende voetballers uit het verre verleden……

Onze vaste sponsor Coop Alteveer (Wijnand Manders) had ook dit jaar weer gezorgd dat de kinderen (vrijwilligers) niets tekort kwamen aan de dagelijkse vitamientjes, ranja en snoepgoed.

In de pauze na het voetbal circuit werden de voetbalveldjes neergezet, zodat de Champions League finales  van G.S.V.’38 gespeeld konden gaan worden.
In steeds wisselende teams werden er 6 wedstrijden afgewerkt.

De vermoeidheid slaat aan het eind van de dag toe en menig talentje valt om…. Tijd voor ontspanning!…. Friet en kroketten dalen neer op de tafels in de kantine, de jeugd smult!

Tot pupil van het jaar zijn gekroond; Jack van Beersum ( JO6/7), Vera Zwaan ( JO9/10) en Marijn Krijnen ( JO11/12/13)

Als organisatie willen wij de jeugdspelers/jeugdspeelsters en alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet en vrije tijd, om deze dag te kunnen organiseren voor de jeugd van GSV’38.
Ook de sponsoren Coop Alteveer ( fruit,limonade, en snoepgoed) en autobedrijf Scheers ( voor beschikbaar stellen van het luchtkussen) willen we natuurlijk hartstikke bedanken voor hun bijdrage.
Verder willen we Daley Koenhen, die vroegtijdig uitviel, beterschap wensen bij het het herstel van zijn sleutelbeen blessure!

P.S. Na het zien van zo’n geslaagde pupillendag zou het mooi als ouders zich spontaan gaan aanmelden als vrijwilliger bij het Jeugdbestuur van G.S.V.’38.

SAMEN KUNNEN WE VEEL!

Bekijk hier voor een foto impressie van deze zeer geslaagde middag!