overwinning 1e elftal opgedragen aan trainer Wim

Al  ruim een week werd trainer Wim Bleijenberg bestookt met leuke appjes uit Doornenburg dat ze GSV’38 wel en lesje zouden leren. Wim heeft namelijk 5 seizoenen GVA mogen trainen. Wim bleef naar buiten nuchter en zocht donderdagavond naar een strategisch plan. Vol zelfvertrouwen ging het team met Wim naar Gijsbrecht van Amstel (GVA) maar na 8 minuten keek het team van GSV al tegen een achterstand aan.
Er was voldoende strijd van beiden kanten maar uit een mooie voorzet van Ruud wist good old Koen in de blessuretijd van het eerste deel de gelijkmaker te scoren. Na de pauze was GSV beter en had het eerder kunnen beslissen. Nadat Rik geel had ontvangen (en niemand wist waarom?) werd er iets meer gas bijgegeven.
Delano bezorgde Wim een lange neus naar Gijsbrecht want 8 minuten voor tijd scoorde hij de 1-2.  De ophaalbrug van het kasteel ging omlaag en de drie punten mee naar het “Volendam” aan de IJssel.  Op de terugreis galmde het uit de speakers van de auto’s het nummer van Jan Smit “Niemand zo trots als wij”.

Klik hier voor een foto impressie.