Onnodig gelijkspel JO19-1…..Joost Kelderman in zonnetje gezet!

Zaterdag j.l.moesten de strijders van de JO19-1 van GSV’38 tegen Angeren. Iedereen was er zoals gewoonlijk weer klaar voor. We gingen van start met 1 wissel op de bank. Al gauw scoorde pep uit een vrije trap welke we hadden geoefend op de training en stonden we 1-0 voor. Kort daarna scoorde Pim de 2-0.
Na een bespreking in de rust gingen de mannen weer van start. De tweede helft ging wat minder en we kregen dus ook een doelpunt om de oren waardoor het 2-1 stond. Justin viel geblesseerd uit en brak zijn sleutelbeen, wat betekende dat er geen wissels meer beschikbaar waren. De laatste 10 minuten pakte Tim een gele kaart omdat die het oneens met de scheidsrechter was. Door deze situatie moesten we met 10 man voetballen.. We besloten met z’n alle te verdedigen en hielden dit vol tot dat er in de laatste minuut alsnog een goal tegen kwam. De wedstrijd eindigde met een 2-2, er had meer ingezeten …

 

Sponsor Joost Kelderman door het elftal in het zonnetje gezet.

De spelers van de JO19-1 hebben Joost Kelderman op een mooie wijze bedankt voor het steunen van het team. Joost had het elftal  aan het begin van het seizoen voorzien van mooie presentatiejacks voor de uniformiteit en uitstraling van het team.
Joost kreeg uit handen van aanvoerder Noud Vree en Trainer Dinand Letteboer een mooie teamfoto gemaakt op canvas aangeboden.
Namens de spelers en begeleiding willen we Joost nogmaals bedanken voor dit mooie en gulle gebaar.