Oliebollenactie Afd. Jeugd GSV’38 2021

Ook dit jaar organiseert de Afdeling Jeugd van G.S.V.’38 weer een oliebollenactie in Giesbeek, maar i.v.m. alle coronamaatregelen zal dat ook dit jaar anders gaan dan gebruikelijk.

Net als vorig jaar zullen géén jeugdspelers rondgaan voor het ophalen van de bestellingen. U kunt echter op de volgende wijze uw bestelling doen;

  • Vanaf half november kunt u via een link op de homepage van deze website en via dezelfde link op Facebook rechtstreeks online uw bestelling doen.
  • U kunt ook via e-mail bestellen door uw bestelling te sturen aan eef.h@kpnmail.nl. Vermeldt dan wel duidelijk het aantal oliebollen en uw naam en adres.
  • Door een bestelformulier in te vullen en deze in te leveren bij;
    * Eef Hammink, Bongerd 10 te Giesbeek.
    * Hans Wieggers, Klaverweide 51 te Giesbeek.Dit bestelformulier vindt u onderaan de flyer die eind november bij iedereen in Giesbeek bezorgd wordt.

De prijs van de oliebollen is net als vorig jaar 5 stuks voor € 4,50 en 10 stuks voor € 7,00. U dient bij aflevering van de oliebollen te betalen.

De oliebollen zullen op donderdag 30 december a.s.  bij u thuis afgeleverd worden, de bezorging zal vanaf 10:00 plaatsvinden. Onze bezorgers zullen een mondkapje dragen en zullen de gewenste afstand bewaren. Wij verzoeken u dringend om met gepast geld te betalen, bij voorkeur in een envelop.

U kunt ook vanaf 12:00 de oliebollen zelf ophalen bij onze kantine. Kom dan bij voorkeur alleen en houdt u zich dan aan de daar aangegeven regels. Wij verzoeken u tevens bij het afhalen een mondkapje te dragen.

Alleen daadwerkelijk bestelde oliebollen kunnen afgehaald worden, vrije verkoop is niet mogelijk !

We rekenen ook dit jaar weer op uw steun!