O8-1: verliest derby tegen Angerlo Vooruit.

De derby verliezen voorafgaand aan de kermis..dat wil je liever niet. Om een bult gezeur te voorkomen…Waren het niet dat we deze met opgeheven hoofd kunnen slikken.
Vandaag stond de eerste wedstrijd op het programma, de bekerkraker tegen AV-O9-1. Voor het eerst in de nieuwe pupillenopzet van 6 tegen 6. Het veld is aanzienlijk kleiner en dat vraagt andere kwaliteiten van de spelers. Veel meer actie, erg leuk om te zien!
We speelden tegen een O9 team waarvan sommige spelers dus twee jaar ouder waren dan de onzen. Dat verschil was in het begin niet terug te zien. We begonnen furieus!
Tygo opende het ‘bal’ met onze, en zijn, eerste goal van het seizoen. Na een korte scrimmage ronde hij van dichtbij beheerst af. We waren niet onder de indruk van onze buren uit Angerlo. Met nog twee snelle treffers (waaronder een pegel van Jens van eigen helft) stonden we binnen 10 minuten 0-3 voor.
Nadeel van het kleine veld is dat de tegenstander ook erg snel bij onze goal is! Binnen No-time was het alweer 3-3. Wat daarbij opviel was de fysieke kracht waar onze tegenstander over beschikte. Ook een kwaliteit.
In de 2e helft was AV de bovenliggende partij. Het was aan onze nieuwe vaste keeper Remco te danken dat de score niet verder opliep. Hij had enkele puike reddingen in huis.
Uiteindelijk was 6-5 de uitslag en feliciteren wij AV met de overwinning. Wij kijken iig terug op een geslaagde openingswedstrijd waarin we hebben laten zien over veel potentie te beschikken voor de O8 competitie.
Doelpuntenmakers vandaag:
Tygo
Jens
Yuno
Iven 2x
Tot volgende week:
Bekerwedstrijd 9.00u
Gsv38O8-1 – DvvO9-3
Fijne kermis en tot dan!