O8-1: ‘ Pakt zaaltitel in stijl ‘

Zonder onze onvermoeibare motor van het team, Thomas. En trainert Chris, mochten we proberen er een hele mooie zaterdag van te maken.

Na 4 winstpartijen mochten we vandaag in Herwen aantreden tegen obwO9-4, RKPSCO8-1 & groessenO8-3. Bij driemaal winst mochten we ons kronen tot ZAALKAMPIOEN!

De eerste wedstrijd werd een memorabele.. binnen 19 minuten walsten we met 11-1 over OBWO9-4 heen. Tygo gaf ons de kickstart die we nodig hadden met de twee openingsgoals. Met ons beste spel vh seizoen lieten we geen spaan heel van OBW. In een hoog tempo creëerden we veel kansen en deze werden uiterst effectief afgewerkt. De ‘oee’s & oooohhh’s’ rolden van de tribune! One touch play en galleryplay bij tijd en wijlen..

De kampioensshirts werden vast klaargelegd! Of was dit iets te voorspoedig?

De volgende pot werd ook een memorabele, maar dan vanwege een andere reden..: wat een spanning! RKPSC had ook alle voorgaande wedstrijden gewonnen en had bij winst op ons ook nog alles in eigen hand. Vaders, moeders, opa’s en oma’s gingen er eens goed voor zitten.

We hadden het betere van het spel. Met name het verdedigende blok stond als een huis! Remco straalde zekerheid uit in de goal en liet niets aan het toeval over. Jens, tygo en Siebe pakte elk duel alsof het hun laatste was! Een team, een taak, een doel: de TITEL.

Onder aanvoering van Roan werden we naar voren gestuwd.. zo probeerden we de spitsen aan het werk te zetten. FLITSSSSSS BAM … GOAL!! In een oogwenk waren ze er vandoor en kon Yuno de 1-0 aantekenen. We kwamen niet meer in gevaar en zo konden we ons opmaken voor de kampioenswedstrijd!

Groessen was onze opponent in deze pot. We waren minder bij krachten om ons beste spel te spelen. Maar in dit soort wedstrijden telt maar een ding… die medaille! (Mede mogelijk gemaakt door S-Fynn & All sign vh shirt, waarvoor dank!). Met een inzaghi-goal van Siebe en een streep van Iven namen we afstand. Uiteindelijk trokken we hem over de streep met 5-0!

FEEST!

Tot over twee weken, dan hopen we af trappen in de O8 hoofdklasse tegen FC ZutphenO8-1.

Ltrrrr