O13-1: ‘ Pakt een punt op het tapijt van Ulft. ‘

10.00u: aanwezig op sportpark De Does.
10.05u: vertrek naar Ulft.
10.50u: aankomst bij sportpark vv Gendringen.
Vv gendringen? Ja vv gendringen.. we spelen vandaag op sportpark ijsselweide, dachten we… na enige inspectie komen we erachter dat we elders spelen. Ah ok, dan zal het wel hiernaast zijn bij SDOUC?!

10.55u: SDOUC; aldaar staat een vriendelijke meneer ons te woord. Nee de jeugd van onze fusieclub spelen bij Ulftse boys… aah ok, prima.

11.05u: aankomst bij sportpark Ulftse boys. Vol goede moed , maar met lichte haast, stappen we uit en melden we ons bij het secretariaat.. de wedstrijd staat voor 11.15u op de rol. GSV, GSV ….. GSV eens even kijken… ja ik zie het al: jullie spelen om 11.15u bij SDOUC….! Jaiks!

11.15u: aankomst bij het sportpark van SDOUC. We treffen bij aankomst meteen een ongeduldige tegenstander die klaar is voor de wedstrijd. Een ding weten we zeker: we zijn op het juiste complex!

11.25u: na een zeer korte warming up kunnen we dan eindelijk beginnen. We spelen vandaag op een werkelijk bedroevend tapijt.. Tegen wie? Tegen de 13-1 van een fusie van de jeugd van verschillende clubs: Ulftse Boys, GWVV, NVC, SDOUC en Etten. Kortom; iets meer te kiezen dan wij. Ze staan net als wij in de sub-top van deze 2e klasse.

In een rommelige gelijkopgaande wedstrijd hebben we moeite tot kansen te komen. We zijn vandaag wereldkampioen rondspelen op eigen helft. Is het het veld? De warmte? De rommelige voorbereiding? We hebben geen idee. We bieden onze meegereisde supporters erg weinig vermaak.. zeker na onze voorgaande wedstrijden! Uiteindelijk buigen we op karakter een 2-1 achterstand om in een 2-2 gelijkspel. Twee keer was het Roan die op kracht een corner  tot doelpunt promoveerde!

Een ding weten we zeker, zonder twijfel! Onze volgende wedstrijd: 30 mei 18.30u veld 1 , op sportpark De Does: GSV – Groessen. Dan zal er een ander GSV-team staan om de titel uit handen van Groessen te houden! Komt dat zien.