JO10-1: ‘ Verliest in leuke herfstpot tegen AVW’66..!’

November, regen, strakke groene grasmat, toptegenstander..en wij hadden er zin: alle ingrediënten voor een mooie zaterdagochtend in Westervoort!

De laatste keer dat we elkaar troffen konden we ze op een gelijkspel houden… fysiek ijzersterk achterin.. geen zwakke schakels .. en individueel een paar klasbakken. Alles gewonnen dus een mooie uitdaging!

De openingsfase was duidelijk voor onze tegenstander.. we werden weggeblazen op strijd en energie.. voetballend lieten we zien wel degelijk mee te kunnen! Met prima aanvallen van achteruit creëerden we kansen. Maar een 4-1 achterstand is lastig om te buigen…!

In de time out enkele RAKE opmerkingen van de BOYS… als wij zelf de duels op het middenveld winnen .. tikken we ze weg! Nou nou… we waarderen het enthousiasme…

Uiteindelijk weten we er toch een WEDSTRIJD van te maken… we komen terug tot 6-4… MAAR telkens als we ECHT dichtbij komen … slaan zij weer toe.. jahaaaa de kenmerken van een topteam. Uiteindelijk moeten we genoegen nemen met een terechte 8-5 nederlaag.. maar we hebben wel degelijk goed spel laten zien: op naar de volgende!

doelpuntenmakers:

Yuno 2, Roan 1 & Iven 2

 

Uit naar EDE.. BLAUWGEEL10-1.. ! Tot dan!

LTRRRRRRRRRRRR