O10-1: ‘ Raakt in slordige wedstrijd ongeslagen status kwijt tegen Blauw-Geel..!’

Spurs- liverpool, Schalke – Dortmund , de klassieker natuurlijk… jahaaaa er staan een aantal mooie affiches op de planning dit weekend! Gsv-blauwgeel… past daar naadloos tussen.

We waren uit alle hoeken al gewaarschuwd voor deze ploeg, het scheen een prima voetballend team te zijn. Onze Moon zette onze jongens dan ook op SCHERP tijdens onze bespreking!

Voordat we met de wedstrijd beginnen.. willen we eerst onze dank uitspreken voor de fanmail welke wij ontvangen! Jahaaa! Wij hebben een grote fanbase opgebouwd de laatste jaren, het merendeel was dan ook benieuwd naar die NIEUWE speler: Duuk… verderop een Q&A  met onze Duuk.

Goeeeeed.. DE WEDSTRIJD! Jahaaa het begin was voor ONS! We begonnen goed voetballend en lieten fraaie staaltjes teamspel zien.. daarnaast werd het plan van MOON prima uitgevoerd!

Een 2-3 voorsprong bij rust was dan ook een logisch gevolg! Na rust een ANDER BEELD.. twee teams welke elkaar geen duimbreed toegaven! Direct vastzetten, geen opbouw aan beide kanten: lange ballenshow! Het zag er niet uit… de strijd vergoedde veel.

Uiteindelijk waren we ongelukkig in de eindpass en afronding en onnauwkeurig voor onze eigen goal.. 3-4 voor BlauwGeel! Aiaiaiaiiiiiii pfiiiietpfieeet… :AFGELOPEN! Een nederlaag .. dat was even geleden!

Doelpuntenmakers: Yuno, Iven & Duuk.

 

Zoals gezegd: onze perschef kreeg veel interview-aanvragen binnen voor onze Duuk.. bij deze een Q&A:

Duuk, wat is je favoriete positie?

Duuk, geel zwart of zwart rood groen….?

Duuk, wat is je favoriete schijnbeweging ..?

Duuk, heb je al een beetje verkering of niet…?

En de laatste alllllerlaatste vraag… de vraag die op ieders puntje vd tong ligt…….:

Duuk, Feyenoord of 020…?

 

Tot volgende week: uit tegen AVW’66!

LTRRRRRRRR