Loil 1 – GSV’38 1 wedstijd gestaakt bij 0-0 stand, na zware blessure

In de eerste 10 minuten had GSV twee goede mogelijkheden op het kunstgras van Loil om de scoren te openen maar helaas werden deze kansen niet goed afgemaakt. De eerste deel dicteerde GSV maar echt gevaarlijk werd het niet voor de goalie van Loil.

Na de pauze gooide Loil wat meer in de strijd en zij verschenen hierdoor wat vaker in de 16 meter van GSV. Trainer Klaas bracht wat verse krachten om de scoren te openen maar Loil hield relatief makkelijk stand. Het was iets voor half vier wanneer Luuk op het kunststof stort op de achterlijn na een duel met een Loil-speler terwijl de bal al was gespeeld. Chiel die het van dichtbij zag gebeuren was laaiend en wilde de speler te lijf maar de arbiter trok geel voor de overtreding.

Er viel een stilte totdat de GSV verzorgster met hulp van GSV-spelers Luuk op de brancard tillen. Een pijnlijke kerm doorbrak de ijzige stilte en iedereen wist dat het mis is. GSV spelers waren zichtbaar aangedaan en de wedstrijd werd na overleg gestaakt. Na onderzoek in het ziekenhuis werd bekend dat Luuk zijn scheen- en kuitbeen heeft gebroken.  Wij wensen hem heel veel succes met het herstel. Wanneer het restant zal worden gespeeld zal door de KNVB worden bepaald.