JO9-1: ‘Wint ruim van BrummenO9-2!’

Een vakantiewedstrijd vraagt altijd om een vroegtijdige inventarisatie: carnaval..ski-vakanties, dagjes en weekendjes weg. Onze jongens hadden een TOP-vakantie!

Zo ging Zuid-Giesbekenaar Thomas thuis lekker aan de slag met zijn imposante verzameling VOETBALPLAATJES.

Onze vriend Siebe liet zien dat het echt niet uitmaakt WAT hij AANTREKT… werkelijk alles staat hem…

Hij ging ‘dansmariekes jagen’ op de carnavalswagen, geweldig, wat een HELD!

Maar er kan er maar een BAAS BOVEN BAAS zijn….. JENS zag een langgekoesterde DROOM uitkomen….

Zeg nou ZELLUF…dit plaatje laat toch elk voetbalhart sneller kloppen?! Van deze bijzondere gebeurtenis moest hij toch echt even bijkomen op wintersport. Hij was onze enige afwezige vandaag.

We traden THUIS, op het hoofdveld, voor de UITVERKOCHTE tribune… aan tegen BRUMMEN/OEKENO9-2. Een onbekende tegenstander in deze 1e klas.

Dat deden we zonder wissels in de volgende opstelling: (weergegeven aan de hand van de uitblinkers in het internationale topvoetbal van de laatste weken)

Tygo

Was vandaag schier ONPASSEERBAAR. Stond bij vlagen op de middenlijn om lange ballen onschadelijk te maken. Net als DE GEA.. liet hij de 2e helft het publiek OPVEREN met enkele superreddingen achter elkaar!! Echt genieten.

Thomas

Ja… klopt.. Thomas zal gek opkijken van deze vergelijking. Maar zo gek is het niet: verdedigend altijd PERFECT opgesteld, die scheiding, en de ABSOLUTE wil om te WINNEN! Thomas stond vandaag weer als een HUIS achterin EN net als SERGIO eiges… ook weer op het scoreformulier.

Roan

Ballon D’Or winnaar Luca Modric… het is een kwestie van tijd voordat onze witte flits deze prijs op de schouw kan plaatsen. Jahaaa.. verdedigen, aanvallen… steekpasses in de ruimte, schoppen incasseren, uitdelen en SCOREN! Hij liet het allemaal weer zien zonder met zn ogen te knipperen.

Siebe

Net als SAUL koppelt onze SIEBOS voetbalvermogen aan lopen, lopen en nog eens lopen! En dat met 3,5u slaap in de benen…deze jongen ademt voetbal. Met een fantastische BOOGBAL in de eerste helft kreeg hij het publiek en opa Ries op de banken!

Iven

Net als voorbeeld RVP de laatste weken; een doelpuntenmachine. Met de ultieme KAP-beweging met rechts, en scoren met links als handelsmerk zette hij de tegenstanders voor PAAL. Hopelijk komt hij er snel achter dat bij een kopbal je hoofd er niet afvalt… dan zullen er nog meer goals volgen!

Yuno

Het was even schrikken deze ochtend… we troffen Yuno zijn vader huilend aan op de parkeerplaats… hij had zojuist nog VOOR het ontbijt drie PANNAS om zijn oren gehad! Al pingelend bracht hij weer veel dreiging en voorbereidend werk! Alleen de BAARD ontbreekt nog…

Zoals gezegd het leek de champions league wel!


12-1… hopelijk snel wat weerstand.

Doelpuntenmakers:
Siebe 2
Yuno 1
Roan 2
Iven 5
Thomas 2

Hopelijk zijn de telefoonbatterijen van de voetbalmil..mama’s ook weer opgeladen en kunnen weer video’s verwachten volgende week UIT TEGEN RKHVV!!

Tot dan!

LTRRRRRRRRRRRRR