JO9-1: ‘ Waant zich in ‘De Kuip en speelt RKHVVO9-1 van de mat..!’

Hendrik Haan uit Koog aan de Zaan, haalt steeds water uit de Zaan…. in plaats van uit de KRAAN! Ennu staat er bijna geen water in de Zaan!!

Jahaaa de koppies stonden iet wat gespannen deze ochtend bij het verzamelen op De Does. Zou dat allemaal wel goedkomen…?! De vaders maakten zich daar allerminst druk om, het Nederlands elftal! Jahaaa DAAR ging het over.. wat hebben we genoten. Wat een ECHT voetbalstadion al niet kan doen… dan komen de echte voetballers bovendrijven.

Het zou mooi zijn als WIJ dit niveau deze ochtend ook konden benaderen! We mochten aantreden in Huissen, tegen de BLAUWE: RKHVVO9-1. Een bekende tegenstander voor ons, vorig jaar speelden we hier 2-2. Een van de betere ploegen uit deze hoofdklasse.

We waren vol vertrouwen. Ons veldspel van de laatste weken is meer dan prima. We creëeren veel kansen maar het geluk was net niet aan onze zijde, de variaties in tactiek kregen we steeds beter onder de knie!

Ok, ok… ok jongens… ogen dicht.. en we doen net alsof we in de KUIP staan, oké? Gas erop!!

We begonnen dan ook in de volgende opstelling:

Tygo

Hield de ‘0’ vandaag. Dat leverde hem toch mooi een paar nieuwe handschoenen op! Het was absoluut niet zo dat hij niks te doen had maar maakte telkens de juiste beslissing. Op de middenlijn meevoetballen? Op de doellijn een reflex? Een snelle uittap en de spits 1 op 1 met de keeper zetten? Hij deed het allemaal vandaag..

Jens

Was een beetje ziekjes deze week. Daar moeten we eigenlijk een beetje om lachen….want hij was weer overal! Zocht nadrukkelijk naar zn schot van afstand, en werd beloont met zijn wekelijkse loeier! Verdediger 2.0.

Roan

Op papier onze tweede verdediger vandaag. In de praktijk onze leider, spelverdeler en doelpuntenmaker. Cijfert zichzelf zonder problemen weg om vuil werk op te knappen: teamplayer pur sang: genieten.

Siebe

Jahaaaa! Siebe = gewoon Gini. Stond de gehele wedstrijd op het middenveld. Liep zich het apezuur met zn vinger in de lucht! Deze jongen maakt reuzensprongen in zn ontwikkeling, eigenlijk verdient hij zn eigen wedstrijdverslag want hij was niet te stoppen vandaag.

Yuno

Een vriendelijk verzoek aan de degene die het sportpark afsluit in Huissen om de tegenstander van Yuno naar huis te sturen. Die staat nog steeds op zn benen te tollen daar!! De assistkoning van vandaag, was weer ouderwets op dreef met het maken van acties! Kappen draaien nog een keer kappen… EN het overzicht bewaren: applaus!

Iven

Omdat we geen foto van Pipo Inzaghi konden vinden in een oranje shirt: stond weer akelig vaak op de goede plek. liet vandaag weer zien dat hij met scherp kan schieten…acties, schijnbewegingen: goals.

Voor de oplettende lezer: juist! We misten er vandaag een. Onze vriend uit Lathum Thomas Schone ging een weekend fierljeppen met zn familie in Friesland.

Dat betekende dus dat we ZONDER wissels aantraden, oeioeiiiiiiii!!! Dat is BIKKELEN geblazen! Allemaal een stapje extra bij balverlies voor elkaar… net als jullie trainers vroeger, goed en door …

Vaak zie je in de eerste paar minuten al hoe de jongens ERIN zitten… NOU! Ze zaten er VOL in…

Binnen 4 minuten begonnen we eigenlijk met DE ULTIEME GOAL voor elke voetbaltrainer: vanuit de opbouw vanachteruit vanaf Tygo, ging de bal rond en DIEP… zonder dat de tegenstander eraan kwam… tikkie breed en HANGEN!! Jahaaa genieten.

Dit wisten we met prima veldspel uit te breiden naar een 0-4 ruststand! Onder andere door deze KOGEL van Roan.

Ok, we moeten kritisch blijven …. we hebben nu al een paar weken geen fatsoenlijke mop gehoord in de rust… dat moet echt beter boys!  En doorrrrrrr!

0-5…..0-6 ….   0-7 ….. goeie GENADE! Waar gaat dit heen..we tikten ze van het kassie naar de stoomboot en terug.

Uiteindelijk sloten we hem af op 0-8! FEESSST!!!

Topscorers vandaag:

Yuno 1
Roan 1
Iven 5
Jens 1
We moeten echt ff bijkomen van deze ochtend. Zelfs de pingels waren onberispelijk binnen geschoten! Wat te denken van onze keepert:

Golazoooooo!Op naar volgende week, thuis 9.00u tegen AVW’66O9-1!!

Tot dan: Ltrrrrrrrrrrrr!