JO9-1: ‘ Verslaat ‘De TreffersO9-1 op ‘Zuid..! ‘

De Treffers UIT op ZUID..jahaaa mooi affiche hoor, dacht het wel! kwartfinalist in de beker, top-drie ploeg uit de competitie…wij: ongeslagen vanaf november: mooie POT dus!
 

wij waren er klaar voor, we misten onze trainert Chris (ging aan zn swing werken) en spits Iven (ziek) maar wij zouden de JO9-1 niet zijn als we niet voor een innovatieve oplossing hadden gezorgd! we kregen de afgelopen weken ontzettend veel persaanvragen uit binnen en buitenland… wie was toch die Rob Perez met zn deskundige analyse van vitesse – Pec en hij knalt ook nog eens van het scherm af met zijn looks..

Onze roberto hielp ons uit de brand vandaag….jahaaaaa heel leuk allemaal maar ook hij mocht gewoon in het midden beginnen met de RONDO! ok ok ok ok ok jongens ALS jullie Roberto een PANNA geven in de eerste ronde…..een RONDJE voor het HELE TEAM volgende week………

Siebe, namens het hele team: we houden van je!
Harde kern klaar?

fotograaf klaar?

Vlammen maar!

jahaaaa…geen misselijk ploegje dat de Treffers…dat kleine aanvoerdertje kan ook wel lekker ballen he….daar kunnen wij ook wel van genieten he!

het was een gelijkopgaande beginfase…toch kwamen we op een 0-1 voorsprong; Siebe zag zijn meer dan prima warming up (…) bekroond worden met een dito GOLAZOOOOOO!

Neuer…..Bijlow…..Ederson…. allemaal moderne keepers…net als in ons team! keepen in je eigen 16 meter met alleen je handen dat is zoooo 2018… wij hebben ook een extra veldspeler met handschoenen..: elke lange bal van de tegenstander werd onschadelijk gemaakt door Tygo:

BAM 1-1! time out…koppies bij elkaar…ga gewoon zo door jongens, we spelen prima!

en dan dit: GELUID AAN BIJ DE ONDERSTAANDE BEELDEN….ja het zijn mooie weken voor onze Thomas…zijn glimlach staat er al tijden.. wij op de redactie gunnen hem en DONNY vd BEEK het beste maar as woensdag op trainen met een 020-shirt ……is gewoon weer een hesje! MAAR wat een aanval! lekkere actie van siebos en dito afwerking van FOX in the BOX Yuno. 
met een 1-2 voorsprong gingen we de rust in! iemand nog een mop? kom op jongens …..niemand met een goede grap?….. nee…zonder wissels tegen deze ploeg moesten de jongens DIEP GAAN!
 

ze werkten zich een slag in de rondte ….aanvallen…verdedigen ….dat doen we met zn allen!

BAM…1-3 wajoooooo…..BAM 1-4 whoop whoop……GOLAZOOOOOO! 1-5!!

OK OK OK…ja we staan 1-5 voor jongens in deze time out….nog 10 minuten te spelen. ga gewoon zo door…. laat je niet op de kast jagen door het fysieke spel…blijf lekker voetballen en blijf alert het is gewoon een goede tegenstander….: kijk naar de ontlading bij de trainer…jahaa deze ploeg gaat niet opgeven!

2-5…

de treffers gooide ALLES in de strijd…

soooo…. ok…. GA DOOOOOOORRRRRRR! de scheids had er zin in…houd je kop erbij vrienden en BLIJF VOETBALLEN… onze jongens hadden het zwaar en liepen op het tandvlees…. 3-5!

Scheids hoelang nog? 1 minuut!

BAM 4-5……. en nog drie minuten extra tijd…maar we gaven geen krimp meer en speelden de wedstrijd goed uit. 4-5 winst, prima gedaan jongens!

Tijd voor een ANALYSE!

topscorers:
Siebe 1
Thomas 1
Yuno 2
Eigen goal 1

Volgende week spelen we THUIS 10.30u tegen ORION9-1…. tot dan!

LTRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR