JO9-1: ‘Verslaat Jonge Kracht overtuigend op kolkende ‘De Does!’

Na drie erg ruime overwinningen in de eerste klasse werden onze jongens iets TE bijdehand… daarop besloten te overleggen NA advies van de KNVB. Een terugkeer in de hoofdklasse was , tot grote blijdschap van de jongens, het gevolg!

In de vorige regio arnhem was geen plek, maar in de regio Nijmegen WEL. Met enkele zeeeeeer fraaie affiches tot gevolg! Bataven, De Treffers en Trekvogels zijn enkele mooie tegenstanders!

Voor deze zaterdag begonnen we THUIS tegen Jonge KrachtO9-1 uit Huissen. ‘ trainer… kunnen deze ballen? Ik heb geen idee vriend…!’. De boys hadden er iig zin in getuige de goede warming up.

Onze start was prima! Binnen 10 minuten stonden we 3-0 voor. De 1-0 was een bijzonder fraaie van Yuno uit de draai bovenin de winkelhaak! RAPAPAPAPAAAA dat beloofd wat deze ochtend!!

Nouuuu het liep even anders… VERSLAPPING was het gevolg… we waanden ons weer even superieur maar in deze competitie straffen ze dergelijk gedrag meteen af! Even spieken bij de vedetten van morgen… de JO7-2 wat zij aan het doen zijn…? Zijn opa en oma er ook? Onze spitsen stonden te sloapen en BAM de nummer 7 van JK sloeg toe…3-1 bij rust.

 Ok ok ok ok jungs… gelijk die druk erop gooien.. gooooed vastzetten en ook Tomas en Jens en SIEBOS mogen aanvallen he! 4 & 5-1 maken en de winst is binnen..

BAM 3-2… GODNONDEJU..jonguh! Wat een spektakel deze ochtend op ‘DE DOES! Jahaaa deze pot is nog niet gespeeld. TYGO hield ons wederom op de been in deze fase..!

Jahaa felle rakkers die roodhemden. Maar dit maakte ons wakker en we besloten weer de knop om te zetten en het TICITACA-spel te gaan spelen. We hebben helaas niet de GEHELE AANVAL OP CAMERA.. maar gaat u er maar eens rustig voor zitten… vanachteruit van Tygo naar Jens, van Jens naar Yuno…. Roan waant zich iniesta.. en Yuno houd het overzicht .. WAT een aanval..!

We waren LOS… met deze verschrikkelijk irritante ‘Romario-punter’ van Yuno tot gevolg.. doei keeper doehoei..korte hoek..tot ziens.

PFFFFFIIUUUUUUUUUUUUUT! Overtreding! Vrije trap op 72meter van de goal… hij zal toch niet….? Jazeker wel.. sterker nog deze lag eigenlijk iets te dichtbij.. oeiiiiiiii bijna de beslissing!

We waren heer en meester en sloten deze eerste wedstrijd af met een 7-3 overwinning.. !

Doelschutters heden ochtend:
Yuno 2
Iven 4
Eigen goal 1

Op naar volgende week 8.30u uit IN WIJCHEN tegen AWCO9-1..ZZZzzzzzz voor de echte liefhebbers! TOT DAN!

LTRRRRRRRRRRRR