JO9-1: ‘ Totale OFF-day zet ons terug op aarde..’

Trainer, Blauw Geel O9-1….? Die hebben toch alles verloren in beker en competitie tot nu toe? Eeeeuh ja dat klopt…. : ooooooowwww dan…!

Met deze houding stapten wij vanochtend het veld op. Dan weten de kenners onder ons…: dit kan wel eens anders uitpakken..

Na enkel winstpartijen een gelijkspel in de beker en de galavoorstelling van vorige week tegen DVC… was het zelfvertrouwen hoog.. TE hoog. Net zoals in EINDHOVEN vorige week zorgt deze houding vaak voor een terechte deksel op je NEUS.

Eerst even terug naar de avond VOOR de zaterdagochtend! Jahaaa het was weer zo ver… de voormalig vedetten van de 35+ haalden hun kicksen weer uit het vet. Voordat ze aan de derde helft begonnen …(iets met een verscheurde foto en een woonboot…) konden ze laten zien wat ze waard waren! Huh…? Hoorden we de tegenstander denken… wat ?!!! Dat is toch niet we denken dat het is…..?

Jahaaa dat is hem! OMG laten we straks proberen shirtje te ruilen…

Eerste balcontact: BAM hangen. Ongelofelijk. Wat een talent dat nooit verloren gaat!

Terug naar de wedstrijd van zaterdag! We begonnen slap , we eindigden slap…. en het middenstuk was zowaar nog slapper. Met Een 3-1 achterstand bij de rust was niets teveel gezegd. We kwamen er niet aan te pas. De tegenstander was agressiever in de duels, we durfden niet te voetballen en lieten het initiatief aan Blauw-Geel uit Ede.

En dan sta je er zo bij:

Behalve als ze naar de zijkant keken konden onze jongens toch nog een beetje stralen…want voor deze dames maakt het niet of je wint of verliest… ze zijn er altijd:

Door het midden drie man passeren? Wil je er langs…? Ja hoor kom maar… het mocht allemaal deze ochtend! Zelfs na de aftrap waren we de bal met 3 seconden kwijt… Nou nou nou… was het echt zo slecht? Ja het was echt zo slecht…

Net na de rust kwam er iets van leven in ons team. We konden ons oprichten en een soort van aansluiting creëren: 5-3 achter.

Maar dit was geen lang leven beschoren. Uiteindelijk gingen we er met 10-5 behoorlijk hard af. En daar konden deze spitsengoals niets aan veranderen:

Verliezen kan, maar niet op deze slappe wijze tegen een tegenstander die niet aanwijsbaar beter is. Dus tranen drogen, komende week nog harder trainen, koppies omhoog en op naar DVVO9-1 (9.00u) thuis!

Want als talent niet hard traint, gaat het al helemaal niet meer vanzelf;):)

Op naar volgende week, fijn weekend!!

Ltrrrrrrrrrr