JO9-1: ‘ Sluit competitie af met zege op Woezik9-1 …!’

Jahaaa..! Dat voelde toch wel erg goed voor het nu al iconische trainersduo MOON & MELS… die cup vasthouden na het toernooi bij VDZ! Vandaar dat ze vandaag ook weer paraat stonden om het tactische plan uiteen te zetten…

We wisten vooraf dat het onze laatste competitiewedstrijd was, bij WINST op Woezik9–1 zouden we deze hoofdklasse-strijd afsluiten met een mooie plek in de top drie, samen met Trekvogels en Oranje Blauw!

Ook wisten we vooraf… dat onze boys de AVONDVIERDAAGSE in de benen hadden.. voorgaande jaren geen recept voor een succesvolle zaterdag…! Verder misten we Jens wegens een kampeertrip..

Jahaaa! Windkracht 7… en gas erop was het plan.. maar om een lang verhaal kort te maken: de wedstrijd was net zo onstuimig als het weer…het was niet om aan te gluren deze ochtend! Voetballend gezien een van onze mindere wedstrijden van het seizoen…

Desalniettemin lieten we bij vlagen zien dat we nog steeds aardig kunnen voetballen en graag willen WINNEN!

Puur op wilskracht trokken we hem over de STREEP! Met een 6-4 overwinning sloten we de competitie af .. tjop tjop!

Doelpuntenmakers heden ochtend:
Siebe 4
Iven 2

Zo, terwijl de moeders alle tijd namen voor de tactische nabespreking ( .. blah blah blah..) ……

Gaat ons vizier op 15 juni, 9.30u…! We sluiten ons seizoen af met een FANTASTISCH toernooi bij DZC’68! Nadat we voor de winterstop het VITESSE-O8 al heel moeilijk hadden gemaakt mogen we het as zaterdag opnemen tegen DE GRAAFSCHAP-O9… jahaaaa! Wij hebben er ZIN IN!

Fc Zutphen-O9-1, VIOD-O9-1, VIOD-O8-1 & DZC’68-O9-1 completeren de poule.

Waar ligt de lat voor dit TEAM…? Jahaaa… lastig te zeggen maar om alles in het juiste perspectief te plaatsen…. tijdens de familiedag (ouders vs O9-1…) bleek nog maar eens dat onze jongens nog een HEULE LANGE weg te gaan hebben…. :

LTRRRRRRRRRRRRRRR