JO9-1: ‘ Raakt ongeslagen status kwijt tegen OSC ..! ‘

….de Does …. niks aan de hand. Velperbroek..niks aan de hand. Pley… niks aan de hand… GelreDome… alles goed, zelfs een glimlach… 100mtr verder vh GelreDome…eeeuhm gaat het goed? Oosterhout…bij NIJMEGEN! …. gaat het goed Yuno? Je ziet lijkbleek! Jahaaa dit soort uitwedstrijden zijn voor de echte GEEL-SWERTE supporters geen pretje…

Twee OPTIES een KEUZE:…. bij wie zijn onderstaande jongens ingestapt denkt u? De papa’s of de mil…mama’s?

En op wie moesten ze weer wachten……?!
juist….

Laten we beginnen met GOED nieuws… VOOR vertrek waren we verheugd dat we onze favoriete arbiter nog even spotte… Willy Colina verblijde ons dat hij NOG een seizoen doorgaat! Jahaa…dat vraagt om een eervolle foto… ook al is het een waardeloos shot.

Onze laatste uitwedstrijd stond vandaag op de rol: UIT tegen OSC-O9-1! Geen idee wat we konden verwachten…. ze hadden verloren van Jonge Kracht…. ooooowwww… neeheee jongens! We mochten aantreden op kunstgras, niet bepaald onze favoriete ondergrond.. de voortekenen waren niet heul positief.

Vanaf het begin was het duidelijk… deze OSC-jongens hebben er ZIN in… onze jongens waren tam en lam! Ze vlogen erop als gekken! We kwamen maar moeilijk van onze eigen helft af… de 1-0 was een logisch gevolg.

Gelukkig hebben we vaak weinig kansen nodig om te scoren… via een vlijmscherpe counter kwamen we op 1-1… Iven schatte de steekpass van Jens op waarde en schiet koelbloedig de 1-1 tegen de touwen!

We kregen meer grip op de wedstrijd en hielden de druk er goed op! Een afgeslagen bal…..raket van Jens: 1-2 voor DE ROOD-WITTEN!!!

Vervolgens waren we HET helemaal even KWIJT. Wat precies ….? Geen druk meer op de bal, verloren elk duel… jahaaaa en dan kan het hard gaan met 6 tegen 6 op een klein veld! OSC was uiterst EFFECTIEF:…. binnen No-Time stond het 5-2! Oei…

Vlak voor rust pakte Siebos zijn wekelijkse goaltje mee… en zorgde enigszins voor de aansluiting.

Jahaaa! TYGO EN ROAN pepte de boel op. De koppies stonden zoals ze al maanden niet meer stonden…. assistent MOON had zn handen vol om de spelers uit de put te praten..! Dit waren ze toch niet meer gewend…

We gingen steeds beter voetballen, en creëerden ook kansen.. maar zoals het dan wel vaker gaat…:

Wat een wreed spelletje he…

Keer op keer kwamen we terug! BAM BAM BAM…!! Jahaaaa! Wat te denken van deze kneiter van Thomas..

En deze van Yuno!

Het publiek geloofde er weer in!

Corner OSC… knik…. hangen…. tot ziens. Wedstrijd gespeeld. 10-7.. Spektakel! Helaas geen overwinning maar we hebben weer hele goede dingen laten zien!

Doelschutters:
Yuno 2
Iven 2
Siebe 1
Thomas 1
Jens 1

Er resten ons nog drie THUIS-wedstrijden.. de komende twee wedstrijden beloven krakers van de bovenste plank te worden! De twee absolute TOP-ploegen van deze hoofdklasse komen vanuit Nijmegen naar De Does: Oranje Blauw en Vv Trekvogels! GENIETEN!

LTRRRRRSSSSSSSSSSSSS