JO9-1: ‘ Pakt O9-toernooiwinst bij VV Beekbergen! ‘.

25 augustus, normaal gesproken nog geen datum om al een toernooi te spelen. Daar denken ze in Beekbergen anders over! Op het prachtige sportpark mochten wij aantreden tegen voor ons onbekende namen als Albatross en CCW’16 in 4 wedstrijden van 15 minuten.

Een ideaal moment om te zien hoe we ervoor staan na twee weken training. Onze tegenstanders dit toernooi gaan straks veelal in de 2e en 3e klasse spelen. Een mooie test dus vroeg in het seizoen.

Ons team heeft enkele veranderingen ondergaan. Onze tank Remco gaat zich een ongeluk pingelen in de O9-2..en ook positioneel zijn er wat veranderingen. Roan mocht het middenveld versterken en Thomas gaat zn rushes op de linkerkant laten zien, dan is deze jongen niet te temmen. Voor de rest blijft alles bij het oude!

Eerste wedstrijd tegen vv Beekbergen:
Het was zaak gelijk te laten zien waarvoor we gekomen waren, volle bak de druk erop! Nou dat deden ze! Met tygo op goal en jens en Thomas achterin stond het als een huis.
Siebe en Roan lieten om de beurt zien dat de bal de snelste man op het veld was. De spitsen Yuno en Iven konden hun doelpuntenrekening openen voor komend seizoen. Klik hier voor één van de doelpunten.

Tygo zag dat het wel goed zat!

Met 5-0 was het een prima start. Doelpuntenmakers: Yuno & Iven 2, Siebe 1.

 

 

 

 

 

 

Vervolgend de tweede wedstrijd tegen Klarenbeek: laten we het er maar op houden dat we een maatje te groot waren voor deze ploeg. We hielden goed het overzicht en benutte de ruimte optimaal! BAM BAM BAM… we denderden er overheen. Roan liet zien dat een plekje op het middenveld hem goed af gaat. Met zijn scorend vermogen is hij van meerwaarde daar. 11-0. Doelpuntenmakers: jens 2, Iven 3, Roan 4, Thomas 1, Siebe 1.

 

 

 

De derde wedstrijd was tegen CCW’16, we wisten: bij winst staan we in de finale! Als een TEAM gestreden deze wedstrijd. Met 5-0 ook deze tegenstander opzij gezet. Opvallend was dat er veel verschillende spelers scoorden. Doelpuntenmakers: Siebe , Iven, Yuno, Roan & Thomas allen eenmaal!

De FINALE! Jahaaa.. de koppies werden toch iets strakker. Bij winst was de grootste cup vh toernooi voor ons. We streden tegen Albatross. Jens liet twee kanonskogels aantekenen… streep en streeeeeep. Iven en Yuno gooiden de trucendoos nog een aantal maal open. Siebe loste Tygo (foutloos toernooi en de 0 gehouden!) af in de goal en liet zien een echte teamspeler te zijn. Met 7-1 trokken we aan het langste eind, doelpuntenmakers: Jens 2, Yuno & Roan 1, Iven 3 : CAMPIONE!!! FEEST!!!
Klik hier voor de mooie beelden van de winnaars en het was  vervolgens dringen bij de prijsuitreiking.

         

Voor de liefhebbers: as woensdag 18.30u oefenen wij thuis op De Does tegen VV DierenO9–1. Tot dan!

Ltrrrrrrrrrrrrrr