JO9-1: ‘ Pakt 2e plek op DZC-toernooi..! ‘

Fc Barcelona, Feyenoord, Juventus, Liverpool…. zomaar wat TOPTEAMS welke het afgelopen seizoen furore maakten met ingestudeerde standaardsituaties… GSV’38-9-1 kan nu ook in dit RIJTJE..! Jahaaaa..

‘… jongens.. doe ons en jezelf een plezier en neem de corners kort en laag.. WIJ scoren toch nooit uit een corner dus houd het SIMPEL..’ zomaar een zin uit een willekeurige wedstrijdbespreking dit seizoen..

Afgelopen zaterdag werd er echter HARD GELACHEN…tijdens de bespreking… hier komen we later op terug..!


In onze poule louter hoofdklasse teams en enkele oude bekenden, we konden onze borst nat maken en hadden er zin in! Nog een keer vlammen voordat we het tenue inruilen voor de ZWEMBROEK..!

De eerste pot: VIOD9-1:
KUNSTGRAS… jaiks.. nee het is bekend, geen favoriet bij ons. En deze vloerbedekking op veld 1 al helemaal niet.. desondanks begonnen we aardig. Al combinerend creëerden we enkele mogelijkheden. Maar ook VIOD liet zien een stugge ploeg te zijn.

HUH..?! Wat..??? Alle spelers mee naar voren…Jens.. wat ga je doen?? waarom zit Yuno zo aan zn sokken?? ‘Rustig trainer… rustaaagh..!’ Aldus Moon.. (hij gaf trainen woensdag) .. ‘ we hebben corners en vrije trappen ingestudeerd..’

BAM! Goal Roan! Jahaaaa… we hebben sinds dit weekend dus ook een heuse specialisten trainer in dienst..!
Uitslag: 1-0
1x Roan

 

2e pot: VIOD8-1
Jahaaaa! Dit zijn de lastigste potjes he… iedereen verwacht even een WALK OVER… en lastig hadden we het deze wedstrijd. Ze hadden een paar LEUKE SPEULERS dat VIOD8-1… gelukkig vonden we op tijd het gaspedaal!

GOEIE GENADE!! GRANAAAAAAAT Jahaaa.. gaat u er maar even rustig voor zitten… Thomas doet een ROBERTO CARLOSJE ..met rechts..dat dan weer wel.

Uitslag: 5-2
Yuno 1, Thomas 1, Iven 3

POT NUMMERO 3: De Graafschap9-1.

Jahaaa.. de wedstrijd waar we al een tijdje naar uitkeken. We spelen voor de TITEL vandaag boys, net als zij. Individueel zijn ze goed. Wij zijn een beter TEAM! Zo geschiedde… we lieten ons beste VOETBAL zien. Opbouwend van achteruit creëerden we de eerste kansen! Een schot op de PAAL was de eerste waarschuwing voor de superboeren..  BAM 0–1, BAM 0-2… jahaaaa! Deze jongens hebben niet veel ruimte nodig om te scoren!

Alleen de grote spelers laten moeilijke dingen simpel lijken.. keer op keer gaf Roan zijn tegenstanders het nakijken.. met sublieme steekpasses zette hij onze spitsen aan het werk! Iven liet zien dat in zijn linkerbeen ook gevoel zit… hij bracht weer leven in de wedstrijd! 1-2.

Tygo hield ons in deze fase in de wedstrijd met enkele SUBLIEME SAVES! WAT EEN WEDSTRIJD! Jahaaa..

BAM 1-3… oeieieieiiiii dit gaat lastig worden… achteraf bleek dat ze goed voorbereid waren en zich aardig hadden ingelezen in ons team. Niet goed genoeg… als je Jens laat aanleggen van 64 meter dan heb je niet GOED OPGELET dit seizoen: GOLAZOOOO! 2-3..! 5 minuten op de klok.

Zelfde situatie als eerder.. goed opgebouwd van achteruit..  via Roan laat Iven zn tanden zien en JAAGT de 3-3 tegen de TOUWEN!!

Dan……nog 1 minuut op de klok…. overtreding op een GSV-speler aan de zijlijn, er zijn geen spelleiders aanwezig, … het spel ligt even stil….. De Graafschap-trainer besluit , in alle goed-en oprechtheid.., de BAL zelf terug te schieten naar onze Keeper Tygo..! Deze verwacht de bal, terecht.., NIET! Krijgt hem niet onder controle… de bal stuitert terug… BAM hangen.. 3-4. Ontzetting, verbazing… uiteindelijk maken ze in alle hectiek ook nog de 3-5. We krijgen alle LOF van de opponent voor het vertoonde spel.. en verzoekjes voor oefenwedstrijden maar de jongens willen er niks van horen: we waren ZO dichtbij..!
Uitslag:
3-5
Jens1x , Iven 2x

Pot 4: DZC9-1
Jahaaaa! Wat een dag… DZC9-1… DZC9-1 echt..? Ja echt… we verloren de FINALE van het PincVision-toernooi met shoot-outs van hen. Zij mochten met de beker de Vijverberg rond.. We stonden dus op scherp op wederom het beste te laten zien! Een heet potje! Jahaaa .. strijd.. kansen over en weer maar zoals gezegd… JAHAAAA! Wij hebben een nieuw wapen… Aan je linkersok trekken betekent VARIANT… SIEBE schiet de bal in de KRUISING: GOED BEDACHT MOON!

Uiteindelijk doen we dit geintje gewoon nog een keer!! Onze Roan volleerd hem gewoon binnen!! We hebben onze sportieve revanche op DZC en zegevieren.

Uitslag: 2-1.
Roan en Siebe beiden 1x.

Laatste pot: Fc Zutphen9-1
De koek was aardig op. Toch lieten we bij vlagen nog aardige dingen zien, Thomas heeft niet alleen de power van Roberto Carlos maar kan ook de bal afschermen als casimiro! En dan onze Yuno… uit de wedstrijd geschopt in de eerste wedstrijd…het hele toernooi lopen HINKEN.. maar geen kick gegeven! En dan nog deze INIESTA-PASS afleveren: genieten.. wat een  bal!

2-3 verlies
2x Iven

De 2e plek was het maximale na een leuke dag met spannende wedstrijden en goed voetbal.uiteraard sloten we ons SEIZOEN af bij de pannenkoekenbakker! JAHAAAA!

Hee! Kijk onze trainer Chris is en blijft een bijzondere jongen he… hij zat nog in een andere tijdzone met DITO tafelrituelen..
De ballen zijn opgeruimd, de tas ligt in de kast, de inkt is op…. FIJNE VAKANTIE en tot volgend seizoen!

LTRRRRRRRRR