JO9-1: ‘Mooi-weervoetballers GSV’38 vergeten ArnhemseBoys pijn te doen..!’

We hadden geen idee wat we konden verwachten vandaag. Onze opponent Arnhemse BoysO9-1 kennen we uiteraard nog wel van vroegah uit vervlogen tijden.

Wat we wel wisten… was dat WIJ een uitermate goede TRAININGSWEEK achter de rug hadden. De jongens lieten bij tijd en wijlen fantastisch spel zien!! Ooooooooh dat beloofd wat deze zaterdagochtend!

Voordat de wedstrijd begon was ook duidelijk dat de omstandigheden anders waren dan tijdens de trainingen! ‘Trainert…. ik heb koude TENEN…!’ Zo begonnen we dus ook aan de wedstrijd … met koude tenen…

We waren minder alert en scherp dan onze opponent. De trainingsweek waren we snel vergeten blijkbaar! Dit resulteerde al rap in een , volledig terechte, 0-1 achterstand.

Na de time-out lieten we zien dat we wel degelijk aardig kunnen ballen en kropen we vaker uit onze schulp. Met een mooie pegel liet Siebe ( speelde een prima pot ) de keeper kansloos!! 1-1.

Toch bleef het schommelen tijdens deze wedstrijd. We waren onnauwkeurig in de opbouw wat resulteerde in een aantal kansen voor DE BOYS… vlak voor rust liet Tygo zien over uitstekende reflexen te beschikken! Met een katachtige reactie tikte hij de bal net VOOR de LIJN weg! Spektakel!

RUST: ‘ok… wie heeft er koude tenen?!’ 6 vingers en 1 handschoen de lucht in…. ‘ dan beweeg je te weinig..!’ Hmzzzzz … nee, de stemming was niet optimaal. Onze jongens gedijen blijkbaar beter met MOOI WEER (de trainers trouwens ook maar dat daar gelaten:)).

Na rust lieten we iets vaker ons ware GEZICHT zien. Met goed combinatiewerk drongen we de Boys terug op eigen helft. Thomas Jens en Roan hielden het tempo hoog van achteruit. Zo probeerden we onze spitsen aan het werk te zetten, met tussendoor een spelregelclinic van de hoogste scheidtechtersbaas Willie Colina, Willie we love you, we do. Na een goede onderschepping van Jens en dito inspelen op Yuno kon Iven afwerken! 2-1 voor…! Jahaaa het mag dan wel koud zijn… we hebben wel wat we willen!

De Boys waren rijp voor de slacht… we roken onze kans en gingen vol voor een grotere score! Voorin waren we niet scherp in de afronding…..Waarop we besloten de rode loper maar weer eens uit te rollen… van achteruit mochten de boys zo doorlopen: 2-2…! Tja…. een wedstrijd die we eigenlijk hadden moeten killen en dus een onnodig gelijkspel.

We danken de Boys voor de sportieve pot en Willie Colina voor zijn bijdrage!

Volgende week hopelijk WARME TENEN, deze zullen we hard nodig hebben in onze uitwedstrijd tegen de absolute topploeg uit onze competitie: VV BENNEKOMO9-1.. 9.45 uit!!

Tot dan! Ltrrrrrrrrrrrrrrrrr