JO9-1: ‘Mes que un equipo de fútbol!’

‘Maximus: Brothers, what we do in life echoes in eternity. Gladiator.’ Met dit gevoel van VICTORIE ontwaken enkelen van ons deze ochtend…en ok, een lichte waas en gebonk.

De 35+ heeft zich een plek in de geschiedenisboeken van GSV’38 verworven. Onaantastbaar werd de cup met ‘de grote Heineken oren’ binnengehaald.

We konden alleen maar hopen dat onze jongens hetzelfde op de mat konden leggen deze ochtend. Nou, het werd veel meer dan dat!

We traden aan in en tegen VV BENNEKOM, was ons verteld in de wandelgangen… een uitmuntend voetballend team waar de vonken vanaf vliegen. Hier kregen we nog meer koppijn van na de tijd …….. maar dan van het lachen….. we waren twee klassen beter! We lieten met ,a la BARCA, ticitaca spel geen spaan heel van deze ploeg… alleen het scorebord dacht daar anders over.

Laten we beginnen bij het begin. We begonnen in de volgende opstelling:

Tygo op goal, zijn vader gaf gisteren het goede voorbeeld. Met een succesrate van 100% in de passing.. het kwijl liep je uit de mond. Genieten. Hoogtepunt van tygo deze ochtend? Zonder twijfel de scorpion kick-redding met de hak!! Je had erbij moeten zijn om het te geloven.

In de verdediging:

Hogesnelheidstrein Jens, in alles nu eigenlijk al succesvoller dan zn vader. Scherpte zn eigen record aan vandaag: 40m in 2,4 sec. Flitsssssss.

Ijzeren Thomas, rennen vliegen vallen opstaan nog meer en harder rennen en vliegen en weer doorgaan! Mister 100% gas erop!

Middenveld:

Siebe: trekt de stijgende lijn van de laatste weken moeiteloos door. Bikkelde zich weer een slag in de rondte! Daar waar zn pa schitterde door afwezigheid gisteren, was deze jongen volop aanwezig!!

Roan, deze alleskunner was vandaag weer OVERAL! Voor, achter in het midden… OVERAL. Verdeel en heers.

Aanval:

Iven: sluipschutter met Zuid-Amerikaans temperament. Zorgde met zijn acties en one-touch-play voor constante dreiging….. en ja…. zijn vizier stond wel op scherp….

Yuno: samen met zn mattie Iven tikken ze samen menigeen tuureluurs. Fysiek compenseert hij, net als MESSI, met een ongekende actieradius. Kap, kap….kap en weg is ie!

We begonnen erg goed aan de wedstrijd, we kunnen niet anders zeggen. We drukten Bennekom ver terug op eigen helft. Af en toe kwamen ze eruit op de counter, maar dan wel gelijk zeer gevaarlijk en effectief!

Dit schouwspel werd geleid door onderstaande:

Laten we het er maar op houden dat VV Bennekom nog lichtjaren verwijderd is van het ARAG-certificaat.

Ruststand 3-1 achter. Eigenlijk echt ongelofelijk. We creëerden zo ontzettend veel kansen.. maar vergaten de wedstrijd in het slot te gooien! Klik hier voor de beelden.
Roan zorgde voor de aansluiting met een mooie streep. Het was catenaccio pur sang wat we voorgeschoteld kregen.

Door een eigen goal van Bennekom zorgden wij voor de aansluiting. 3-2…. ja toch, niet dan:). RUST! Ranja? Nee, geen ranja. Deze kregen we nadat we gedoucht waren…… Aparte omgangsvormen daar in Bennekom. Ze waren net iets drukker met het lurken aan een E-sigaret..#aanfluiting.

Voetballend was het echt een van onze betere wedstrijden. Met een paar schitterende aanvallen bleven we de druk opvoeren. Ticitaca, genieten! Maar met hun counters bleven ze zeer zeer gevaarlijk!
Yuno en Iven deden allebei nog een duit in het zakkie.
Klik hier voor de beelden.
Uiteindelijk deed de 7-4 uitslag geen recht aan het spelbeeld. Maar we kunnen zeer tevreden zijn met ons spel. Mes que un equipo de fútbol. We feliciteren VV Bennekom met de overwinning!
Jongens! Wat gaan we vanmiddag doen? Voetballen op het schoolplein? JAAAAAAA!!!!
Tot volgende week: 9.00u thuis tegen SKVO9-1 uit Wageningen.
Ltrrrrrrrrrrrrrrrrr