JO9-1: ‘Maatje te klein in kampioensrace..!’

Jahaaa! Met slechts een nederlaag in deze hoofdklasse en de recente overwinning op Oranje Blauw stonden onze jongens op eens op pole position voor DE TITEL! Met nog twee wedstrijden voor de boeg moest er op deze heerlijke voetbalavond gewonnen worden van VV Trekvogels O9-1 uit Nijmegen… oftewel de volgens henzelf verzonnen geuzennaam: VV de Rukmussen.

TUMULT! Jahaaa bij aankomst was al snel duidelijk dat we vanavond niet zomaar een tegenstander troffen… insta-held en YouTube-strijder Rafaël Ruikes behoorde tot het gezelschap.. hetgeen onze jongens met open mond liet staan..toen we ook nog een kleedkamer moesten delen! Menig speler van dit team heeft al in de keuken mogen kijken bij bijv FEYENOORD PSV … Schalke .. Vitesse ..020 en NEC.. klinkt als een UITDAGING voor onze ROOD WITTE-HELDEN!

De spanning steeg tot grote hoogte vooraf…. het publiek was in grote getale opgekomen voor deze CLASH OF TITANS.. zelfs vedette van het eerste & techniektrainer Menno V B … kwam de talenten van morgen aanmoedigen!

Ondertussen in de kleedkamer was ons spitsenkoppel bijkans bij elkaar op schoot gaan zitten om de spanning te delen..!

Alsof dit allemaal nog niet genoeg was gooide onze huisvriend en topscheids Willy Colina nog wat meer spanning op het VUUR.. door 5 minuutjes later aan te treden..

Dit gaf ons de gelegenheid eens wat beter kennis te maken met de GROEN-ZWARTEN uut NIMWEGEN.. en hen deelgenoot te maken van onze favoriete kleedkamer -bezigheid namelijk: MOPPENTAPPEN! Hoe vunziger hoe beter is ons motto … en wat bleek.. deze jongens hadden nog humor ook….!

Jahaaaaa! Het ijs was gebroken en nadat buurman & buurman van de O10 ook zijn zaakjes op orde hadden….

konden we dan eindelijk BEGINNEN!!

In den beginne was het een gelijkopgaande STRIJD.. wel was duidelijk dat deze ploeg VOL GAS gaat! We moesten het beste in onszelf naar boven halen! We werden vol onder druk gezet en het spel golfde op en neer!! We hadden pech in de afwerking en Tygo hield ons echt op de been in deze fase..

Langzaam kropen we uit onze schulp en lieten we zien dat we ook op KRACHT kunnen spelen, dit resulteerde in een paar mooie mogelijkheden voor Roan & Siebos! HOEEEEEIIIIIIII!!!!

Vv trekvogels was iets scherper in de afronding, ze lieten zien over veel gezonde agressie & individuele klasse te beschikken.. wij deden iets terug dmv een eigen goal bij Trekvogels: 1-3 achter: RUST!

Het is nog steeds een wedstrijd boys.. nadat we alle looplijnen hadden geanalyseerd en besproken hadden we eigenlijk maar een boodschap blijf VOETBALLEN & STRIJDEN!
Keer op keer kwamen we in scoringspositie en deze maal waren we wel scherp en gelukkig in de afronding! Roan Thomas en Siebe brachten ons keer op keer terug in de RACE!

Jahaaaa!

Einduitslag 4-6!

Goalscorers:
Eigen goal 1
Siebe 1
Thomas 1
Roan 1

Klik hier  voor een foto impressie!

We waren niet bij machte er een ECHTE clash van te maken, we feliciteren Trekvogels met de overwinning.. en wensen hen succes in de CUPFINALE van district oost tegen Robur et Velocitas uit Apeldoorn!

Ook voor ons zit het seizoen er nog lang niet op: neeeheeeee!

As zaterdag spelen we bij VDZ 9.00u een toernooi om de HENK-EVERS-TROFEE!

Tot dan!

LTRRRRRRRRRRRRRRRRRR