JO9-1: ‘ Laat zich zien op zonnig VDZ-toernooi..! ‘

Ja, daar kwam nog aardig wat mental-coaching bij kijken na afgelopen woensdag. Het was niet alleen een fysieke slijtageslag maar vooral mentaal DREUNDE de nederlaag tegen Trekvogels nog FLINK na..!

Tijd om LANG te treuren was er gelukkig niet.. zaterdag stond er weer een CUP op het spel! Met savonds de CHAMPIONS-LEAGUE finale tussen de twee absolute topploegen van dit seizoen…. mochten wij overdag aantreden voor de HENK-EVERS TROFEE bij VDZ!!

Onze trouwe supportersschare was weer massaal meegereisd naar Ernem..


Fantastisch weertje, strakke mat…., uitzinnig publiek en een uitdagend programma! Wij hadden er ZIN IN!!

Maar…. voordat we konden beginnen….. viel ons iets op… JAHAAAA! Sommige vaders vertoonden bijzonder merkwaardig gedrag….

In de schaduw geen energie verspillend … banaantje erbij… jaahaaa deze mannen waren niet van plan VOL gas te gaan deze ZATERDAG! Pieken op ZONDAG tijdens de OUDERS VS JO9-1 was het plan!! Zoveel was duidelijk..over deze wedstrijd praten we u later bij…

Bij de eerste twee eindigen in de poule was de OPDRACHT! Geen eenvoudige opdracht op voorhand met twee hoofdklassers ( DVOV9-1 & VDZ 9-1) en een eersteklasser( VDZ9-2).. maar de jongens waren scherp en goed gemutst!

Ook langs de lijn was de taakverdeling duidelijk! We kregen vandaag weer ondersteuning van topcoach in de dop Moon. Met 1 op 1 coachsessies liet hij zich weer gelden om de juiste details aan te stippen. Daarnaast was de vedette van de O7-2 Mels aanwezig… ook hij liet zich gelden met tactisch vernuftige analyses!

DVOV9-1:
We begonnen furieus! Met een speelduur van 20 minuten per wedstrijd wisten we dat we gelijk vol gas moesten gaan! Met 5-0 kwam DVOV nog goed weg! 3x Yuno en 2x Roan.

VDZ9-2:
BAM!! 0-1 achter!! NONDEJU!! Jahaaa! Dat was ff schrikken…. maar niet voor lang. Met 8-1 schminkten we deze ploeg af. Prima wedstrijd, met prima GOALS!! 2x Roan, 1x Jens, 1x Siebe en 4x Iven.

Tenslotte de laatste poulewedstrijd: VDZ9-1:
Dit was een geduchte tegenstander met individueel een paar prima spelers hoor! Mooi ploegje! Maar wij lieten zien in topvorm te zijn deze ochtend… met een 2-1 overwinning lieten we zien klaar te zijn voor de FINALE! 1x Siebe en 1x Iven.

FINALE!! Jahaaaa! Dan nu graag uw aandacht voor de volgende UNIEKE beelden…. op voorhand de volgende opmerkingen:
– onze excuses voor de vervelende vergelijking van onze coach tussen ONS en 020…
– de blijdschap op Siebe’s gezicht verzekert hem van een basisplaats voor de rest van het seizoen.
– onze keeper had ondanks zijn pet een zonnesteek opgelopen… 🙂
– prima tip van onze Jens! Onze jongens worden steeds professioneler….;)

De FINALE: VDZ9-1
Zoals later op deze dag WEDEROM duidelijk werd…. finales zijn vaak niet om aan te gluren.. en het draait alleen om WINNEN!

We speelden redelijk maar haalden niet meer ons niveau uit de poule.. wij creëerden prima kansen maar waren niet dodelijk genoeg.. en zij waren dat wel… ondanks deze prima redding van Tygo! Met 3-0 gingen we onderuit.

Onze fanbase groeit met de dag, onze BONO is onze nieuwste hardcore supporter, wat een held!

We maken ons op voor de TROPISCHE wedstrijd op zondag OUDERS VS 9-1! dit beloofd een ware happening te worden.

Tot dan of bij onze LAATSTE COMPETITIEWEDSTRIJD, thuis tegen WOEZIK9-1: 8 juni , 10.00u De Does.

LTRRRRRRRRRRRR!