JO9-1: ‘Gelijkspel in rollercoaster tegen AWC-O9-1!’

Piep piep piep…. piep piep piep…

6.45u…

Jahaaa! Dit zijn de mooiere zaterdagochtenden…. dan komen de echte liefhebbers bovendrijven! Laten we het er maar op houden dat we geen supportersbus nodig hadden vandaag…

Na onze overweldigende start vorige week mochten we vandaag naar Wijchen, AWC is de club. Fantastische accommodatie, een nog strakker hoofdveld… en zo op het eerste gezicht …fysiek een sterke tegenstander!

Half negen wedstrijden… uit… zijn geen favoriet bij onze boys.. zeker niet na het schoolreisje van gisteren!! Maar de jongens stelde de 4 meegereisde ULTRA’S gerust…: we gaan VLAMMEN vandaag!

Vanaf het begin van de wedstrijd GOLFDE het spel heen en weer.. het leek de PREMIER LEAGUE wel! Even ademhalen zat er niet in..

We waren behoorlijk slordig en stonden snel 2-1 achter… niettemin had TYGO enkele ZEER GOEDE reddingen en voortzettingen… op 1 schoonheidsfoutje na liet hij weer zien dat hij eigenlijk nog wel een paar van die rode adidas handschoenen verdien van zn ouwe voor de trainingen!

Onze spitsen hadden het lastig tegen de twee BOMEN achterin en konden de bal lastig vasthouden… FLIPPERKAST & SPEKTAKEL dus! JENS en THOMAS vlogen weer over de flanken mee NOAR VEUREN!!

Hoogtepuntje?! JAZEKER! ROAN, onze witte condor… zette zn tegenstander weer eens voor paal… gaf een HOGE  VOORZET… het publiek ging vast koffie halen… de trainers bespraken de weekendplannen……. een HOGE voorzet … heul hoog… echt hoog… dan denken onze jongens meestal dat hun HOOFD eraf valt na het koppen… ZONIET SIEBOS! Onze blanke Nwankwo KANU… BAM!!! Vol overgave zette hij zijn KOP tegen de BAL! GOLAZOOOOOO! Jahaaaa APPLAUS!

Vervolgens… ging JENS vast klaar staan…. strikte zn veters…. want dit is een vrije trap, toch?! HUH?! Gaaaa dooooorrrrrrr …. geen vrije trap … BAM hangen… tegengoal. JAAAAAA we hadden elke time-out hard nodig om de jongens even uit te leggen dat deze beste man ook gewoon zn best doet…

2-3 voor…. 34 seconden later…. 4-3 achter!! WAT EEN WEDSTRIJD!

Net toen de tegenstander voelde dat ze de wedstrijd gingen BESLISSEN…. maakten ze een cruciale FOUT… zoom even in op de keeper:

Precies….

Met zon trainingsjack is het vragen om problemen! Jahaaa YUNO en IVEN weten wel raad met dit soort figuren…

AFJAGEN als een MALLE dus…

6-6… 10 seconden op de klok… alles en iedereen van GSV trok noar veuren… Iven ziet een gaatje …. schiet… onderkant LAT! Over de lijn?! Niet over de lijn?! GOLAZOOOO… geen golazo. We hoorden later dat hij erover was.. helaas! Het was een geweldig spektakstuk deze ochtend en we hebben genoten van dit gelijkspel.

Maar ja dat kunnen wij wel vinden op de redactie… er was een delegatie van FOX-SPORTS aanwezig heden ochtend… wat vonden de boys er eigenlijk zelf van?!

Als eerste het woord aan onze uitblinkers op het middenveld:

En wat vonden de verdedigers er van? :

 

Zeg keepert, hoesnouw?

Tot slot spitsen… jullie mening:

We kijken uit naar komend PAASWEEKEND.. vergeet het eieren zoeken, op bezoek bij familie…. wij hebben een driedubbel programma! Met een wedstrijd, een uitje en het PINCVISION-toernooi bij De Graafschap! WoooooW superVET!

Tot dan!

LTRRRRRRRRRRRRRRRRR