JO9-1: ‘Delft het onderspit in zaalclimax’

Na 4 gewonnen wedstrijden in de zaal konden we ons vandaag opmaken voor de absolute FINALEDAG! Twee wedstrijden stonden er nog op het programma.

De koppies stonden in ieder geval in de kampioensmodus! Vol geconcentreerd werd er geluisterd naar de aanwijzingen van de assistent-trainert… jahaaaa de oplettende kijker heeft het al gezien… inderdaad…. Thomas kijkt niet geconcentreerd maar eerder alsof hij een beetje angstpoep in zijn broek heeft.. dit heeft vast en zeker met de klassieker-van morgen- te maken!

Neeee alle gekheid op een stokkie… wat echt opvalt is natuurlijk de aanwezigheid van onze kameraad REMCO! Bij afwezigheid van Yuno ( moest mee naar Valencia om de tas van zijn grote broer te dragen) ENNNNN Roan, hielp Remco ons uit de brand. REMCO BEDANKT!

Ok, ok, ok, niet compleet en dan spelen om de titel tegen AVW’66-O9-1,! Topploeg uit de hoofdklasse.. beide teams hadden ontzettend veel moeite de STUITERBAL onder controle te brengen. Daar waar we vorige week nog met een PLOFBAL speelden bleek deze week dat goed voetbal er eigenlijk niet inzat. Het leek eigenlijk nergens op wat beide teams ons voorschotelden. We verloren met 1-0.. en feliciteerden AVW met de TITEL!

De laatste wedstrijd tegen DCS was er een om des keizersbaard. Deze 2e-klasser zou eigenlijk geen probleem mogen zijn voor onze boys. Maar we kwamen van een koude kermis thuis! Daar we wel de beste kansen hadden sloegen de geelhemden toe in de COUNTER… onder aanvoering van een kleine balvirtuoos van 73cm hoog. 0-1!! Aiaiaiaiaiiiiiiii. We bleven aandringen maar hij viel niet goed… zo sluiten we de zaalcampagne af met een 2e plek en gaan we ons opmaken voor de voorjaarscompetitie!

As maandag spelen we een OEFENPOTJE tegen Arnhemse BoysO9-1, voor de winterstop eindigde onze wedstrijd in 6-6.

Tot ltrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!