JO9-1: ‘Creëert nieuwe hype in Zevenaar!’.

Er zijn in het verleden zoveel iconische sportteams geweest. Vaak geroemd vanwege hun spel of om bijzondere uitspattingen… onze jongens hebben de afgelopen week kei- en KEI-hard getraind: maar…….vergeet de rondo’s, kappuh & draaiuh.., afwerken en partijvormen. We lieten het Zevenaarse publiek VERBIJSTERD achter! Daarover later meer…

We mochten aantreden uit tegen OBW-O9-1. OnderBroekenWassers..OudeBejaardeWijven….we hebben alle varianten voorbij horen komen deze ochtend. Een tegenstander welke we kenden van een toernooi uit het verleden en meest recent uit de zaal: twee maal ruime WINST. NEEEHEEEE zo werkt dat dus niet boys! Nieuwe pot, FOCUS!

We begonnen aan de teambespreking zonder assistent-trainer deze was in Oslo blokken aan het stapelen.. bijzonder ongelukkig moment kun je wel stellen achteraf! Waarom?

JENS liet namelijk zien dat het EERSTE PAAL LOPEN een familie-aangelegenheid aan het worden is! VOOR je man komen en BAM! gewoon je KOP tegen die BAL zetten!

De eerste helft was sowieso een prooi voor onze VERDEDIGERS… alleen verdedigen dat is zoooo 2018… AANVALLEN! Dat is wat we willen zien! Zie hier ROAN, onze ‘Witte Condor’ .. na een SLALOM  van IVEN en een goede actie tweemaal het eindstation!

Had OBW dan helemaal niks in te brengen? Neen.

Kwamen ze er een keer doorheen…gebeurde er dit:

JAHAAAA ons scheermes uit Giesbeek-zuid, THOMAS had weer de hele week besteed op het MATERAZZI-YouTube-kanaal.. APPLAUS!

SIEBE en TYGO hielden ons in deze fase op de been met UITSTEKEND SPEL! Positioneel stonden ze steeds ZEER GOED opgesteld!

Jahaaa we maakten ons al lichtelijk zorgen over onze spitsen. Waren ze bezig met een wedstrijdje ‘LATJE SCHIETEN’? Ongeduldig gingen de blikken heen en weer…. jij al gescoord? Nee, jij dan….?! NEE… KIEKEBOE!! YUNO… flits bam GOAL dikke DOEI. Ff die MEMPHIS-vingers in de oren en doorrrrrr!

De spitsen waren NIET te STOPPEN!
Bam, bam en bambam..

OK OK OK OK OK…..OK..ok… we kunnen het niet langer voor ons houden: er was de hele week keihard getraind op het VIEREN van doelpunten. JUICHEN! Een zeer ondergewaardeerd element van het spel. Door ons op waarde geschat.

We lieten OBW en haar supporters VERBIJSTERD achter.. WAT is HIER gebeurd deze ochtend? 1-11 was de uitslag en een JUICH-HYPE is gecreëerd!! Nu al benieuwd naar volgende week.

Doelpuntenmakers:

Yuno 3
Jens 2
Iven 4
Roan 2

Tot volgende week: THUIS tegen EERBEEKO9-1!

LTRRRRRRRRRRRRRRRR